Скърца предната врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Скърца предната врата
Здравейте колеги! От вчера забелязах, че предната дясна врата при отваряне и затваряне скърца. От какво може да е и смазва ли се някъде за да се оправи проблема. Много е досадно това скърцане 

- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Готин, иди на ОМВ и виж там има спрейчета - WD-40 или аналози. Вземи го, отвори вратата и напръскай ограничителя и около него и пантите. Гаранция че ще спре да скърца
. Успех.

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Ъм .. извинявам се ,че пиша в стара тема но да не пускам нова,а и тази така и така е за дясната врата ...
Тва проблема е следния .. Същата дясна врата като ми е смъкнат прозореца и скърца кората... ? на какво се дължи ? ( благодаря ви предварително за отгооворите ) колата е купе и го прави САМО при смъкнат прозорец :[ 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
.............ама не слагай щипки от М комплект или от други магазинчета - вземи си от ДАРУ оригинални...............................ментляците не държат и пак си хлопа , скърца скимти и т.н. , имам целя шепа ментляци - подарявам ги - за нищо не стават........................
апропо знае ли някои колко пара са оригиналните щипки ???........поне това да знам щото до дару нещо не ми се отваря време да мина..............ако има добър човек да каже цифрата ще съм му благодарен ............да не отварям нова тема.......10х предварително

апропо знае ли някои колко пара са оригиналните щипки ???........поне това да знам щото до дару нещо не ми се отваря време да мина..............ако има добър човек да каже цифрата ще съм му благодарен ............да не отварям нова тема.......10х предварително

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
mamintaiko написа:.............ама не слагай щипки от М комплект или от други магазинчета - вземи си от ДАРУ оригинални...............................ментляците не държат и пак си хлопа , скърца скимти и т.н. , имам целя шепа ментляци - подарявам ги - за нищо не стават........................
апропо знае ли някои колко пара са оригиналните щипки ???........поне това да знам щото до дару нещо не ми се отваря време да мина..............ако има добър човек да каже цифрата ще съм му благодарен ............да не отварям нова тема.......10х предварително![]()
![]()
30 ст. беше в дарукар ....
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Вземи си минимум 10на...за 30ст. ще почнат да се циганят предполагам

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
Ми то аз ... няма как да си зема от дару и предполагам ще си вземам от Ауто + ... :[
не съм от Сф момчета...

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
абе аз по инерция пиша ама в М комплект са по 80 ст . , не ми се вярва в дару да са по 30 по скоро 1 и 30 - ......................ако сте си ги купили оттам наскоро - 30 ст. ??????.........вярна ли Ви е информацията или се будалкате ??? 

mamintaiko написа:абе аз по инерция пиша ама в М комплект са по 80 ст . , не ми се вярва в дару да са по 30 по скоро 1 и 30 - ......................ако сте си ги купили оттам наскоро - 30 ст. ??????.........вярна ли Ви е информацията или се будалкате ???
толкова са бате

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2