Въпрос за кората под картера
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Въпрос за кората под картера
Привет колеги. Вчера ми направи впечатление, че пластмасовата кора, която е отпред под картера е цялата начупена. Не знам дали така я купих колата или аз някъде съм я счипил, но нямам спомен да се е случвало това. Въпросът ми е първо откъде мога да си намеря здрава и дали е проблем ако въобще я няма? Благодаря Ви!
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
А аз пък извъобще я нямам. Я кажете вярно от къде може да се закупи подобно нещо и колко е?
А на въпроса ти дали е проблем да караш без нея - не е особенно голям проблема все пак не е основна част, но... Цялата мизерия от улицата с тез дъждове и локви отива на двигателя. Миналата седмица ходих при мой познат майстор да сменяме четки на генератора. Погледна ми ремъка и ролките и ми връчи отверка с думите "като караш толкова смело през вода - чисти". Намаш си и на представа колко кал и камъчета извадих от каналите на ролките и ремъка. Съответно ремъка беше нов, но вече е осеян с мнооого дупчици от набилите се камъчета - едвали че оцелее много дълго
А на въпроса ти дали е проблем да караш без нея - не е особенно голям проблема все пак не е основна част, но... Цялата мизерия от улицата с тез дъждове и локви отива на двигателя. Миналата седмица ходих при мой познат майстор да сменяме четки на генератора. Погледна ми ремъка и ролките и ми връчи отверка с думите "като караш толкова смело през вода - чисти". Намаш си и на представа колко кал и камъчета извадих от каналите на ролките и ремъка. Съответно ремъка беше нов, но вече е осеян с мнооого дупчици от набилите се камъчета - едвали че оцелее много дълго

Колкото повече, толкова повече.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Едва ли е някакъв голям проблем липсата и но е препорачително ,все пак за нещо е сложена моята също се беше поначупила и я "минах"през каското иначи оригиналната излизала доста солено
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
аз си сложиш на моята метална пластина която скрива целия картер и част от окачването и сега съм безкрайно щаслив
преди като опирах по"гладките" ни пътища ми се свиваше сърцето
сега оаче не ми пука защото всичко се поема от тази пластина а и няма опастост както при вашите да се счупи...купих я от дарукар за около 100-120лв но определено си струва.100% съвместима не се притеснявайте.ако някои е заинтересуван мога да сложа пик

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
9 мнения