Проблем с Прекасването ??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- whitedevils
- Потребител
-
Проблем с Прекасването ??
здр. колеги , имам 1 проблем с бмв е36 1.8и газов инжекцион . колата след 4000 хиляди оборота прекасва гарми в аспуха и не варви , сменил сам палец , капачка , кабели , свещи , масло , дебитомер , ламда сонда , отворихме капака вала си е здрав , сложих 1 добавка за хидравлични повдигачи но нищо не се оправя ??? Моляви Помогнете

Последна промяна whitedevils на 28 Сеп 2013, 16:53, променена общо 1 път
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
Re: Проблем с Прекасването ??
whitedevils написа:здр. колеги , имам 1 проблем с бмв е36 1.8и газов инжекцион . колата след 4000 хиляди оборота прекасва гарви в аспуха и не варви , сменил сам палец , капачка , кабели , свещи , масло , дебитомер , ламда сонда , отворихме капака вала си е здрав , сложих 1 добавка за хидравлични повдигачи но нищо не се оправя ??? Моляви Помогнете![]()
![]()
![]()
на бензин как е щото ми се струва че прехвърля на бензин след тези обороти
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
whitedevils написа:здр. колеги , имам 1 проблем с бмв е36 1.8и газов инжекцион . колата след 4000 хиляди оборота прекасва гарви в аспуха и не варви , сменил сам палец , капачка , кабели , свещи , масло , дебитомер , ламда сонда , отворихме капака вала си е здрав , сложих 1 добавка за хидравлични повдигачи но нищо не се оправя ??? Моляви Помогнете![]()
![]()
![]()

- whitedevils
- Потребител
-
Работи и на 3 цилиндара за 2 секунди и се оправя , иначе ако си я карам бес да минавам 4000 оборота нищо и няма варви добре но минали почва да гарми и да заглахва и като пусна педала и раби на 3 цилиндара ,... Можили да е от стьпковото моторче ?
4 мнения
• Страница 1 от 1