Проблем с първа скорост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с първа скорост
Здравейте !
Наскоро си купих BMW e36 316i .
При тръгване на първа скорост, когато вече съм отпуснал съединителя и посегна малко повече да смачкам педала на газта започва да прилашква цялото купе и трябва да настъпя малко съединителя или да отпусна газта за да се успокои . Това се случва само на първа скорост , нямам проблем с другите .
Казаха ми, че проблема вероятно е от това, че BMW-то не е карано дълго време и с каране, ще се оправи .
Искам да чуя и други мнения по въпроса.
Наскоро си купих BMW e36 316i .
При тръгване на първа скорост, когато вече съм отпуснал съединителя и посегна малко повече да смачкам педала на газта започва да прилашква цялото купе и трябва да настъпя малко съединителя или да отпусна газта за да се успокои . Това се случва само на първа скорост , нямам проблем с другите .
Казаха ми, че проблема вероятно е от това, че BMW-то не е карано дълго време и с каране, ще се оправи .
Искам да чуя и други мнения по въпроса.
- D.Uzunov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: 95г. M 52 B (20 6 S3) Vanos
Re: Проблем с първа скорост
Един колега имаше същия проблем и се оказа, че му е скъсан гофрирания маркуч. Смени го и колата спря да лашка на 1-ва скорост.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Да, това е маркуча. Само че ти описваш вибрации в самото купе предполагам. Не знам маховика какъв е, но ако е двумасов (демпферен) може да е от него ако е заминал. Може да е от самия съединител. Може да е него по главното предаване - висящ лагер, гумено каре на кардана. Трябва да я види човек, дето ги чува нещата.
- VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
Кардан, гумените карета, висящ лагер? Тия как са, прегледани или не?
5 мнения
• Страница 1 от 1