m43b16 Прекъсва много
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- brooklyn
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: e36 coupe 2.8 megasquirt
m43b16 Прекъсва много
колеги колата ми е е36 94-та m43b16 верига и днес ми направи странен проблем , както си карах на загрял двигател започна да предърпва ужасно много , прави го на всички предавки освободя ли от скорост гасне и като завъртя пали мигновенно без да се зачуди обаче продължава да предърпва , оставям я да си почине 1 2 часа и като се кача след различни минути пак започва да прави така единия път повече другия път по малко , някой да ми каже от какво може да е преди да съм отишъл да купувам един куп ненужни неща и да давам пари на майстори които ще ми говорят обичайните неща
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: m43b16 Прекъсва много
За да няма гадаене , първо я закачи на диагностика да изчистят грешките.После караш ден два и пак на диагностиката .Тогава данните ще са достоверни, а и ще има живи данни от работещият двигател.Тогава ще си покаже какво не и е в ред.А преди да отидеш на диагностика си провери всички маркучи вързани към смукателния колектор дали са здрави(Да не са напукани-скъсани леко).Гофрето след дебитомера го огледай добре също! Успех 

- brooklyn
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: e36 coupe 2.8 megasquirt
гофрето е перфектно , маркучите ми не са първа младост и честно казано незнам от къде да си взема хубави питах някой друг човек който е сменял вакумни маркучи и не са доволни от покупката си , но не мисля че е от тях откакто пуснах темата мина седмица поне и тея номера спря да ги прави , но вървенето и не е същото чувствам я умаляла
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Кислороден датчик,наричан най-често ламбда сонда.
С много любов към децата!
4 мнения
• Страница 1 от 1