Малко помощ за е 36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zlatev2000
- Потребител
-
Малко помощ за е 36 купе
Наскоро си купих е36 купе с климатик и се оказа че той не работи,но проблема е че дори при завартяни врътки на студено през отворите духа топъл въздух дори и когато перката на парното не е вклюена.Другото странно което забелязах е че дори при загасена кола се чува много тих звук като от напрежение на трансформатор или на малко моторче от към таблото на климатика и не спира никога.
Проблем номер 2: ел стъклата. Когато отключа с алармата шофъорското стъкло се сваля малко и като дам на контакт се вдига,но немога да накарам другото стъкло да прави същото и опира в уплтненията.
Забелязах също че и плафона не свети при отваряне на вратите може да има връзка защото на мустанга на моя приятел като барнеш дръжката на врата и се свалят малко стъклата и после като затвориш се дигат.И си мисля че стъклата взимат сигнал от бутончетата на вратите ама аз мойте незнам къде са и дали са в ред,
Някой ако знае как се оправят тези проблеми моля нека сподели че мнго ме дразни нещо като не ми е наред и немога да си го оправя.
Проблем номер 2: ел стъклата. Когато отключа с алармата шофъорското стъкло се сваля малко и като дам на контакт се вдига,но немога да накарам другото стъкло да прави същото и опира в уплтненията.
Забелязах също че и плафона не свети при отваряне на вратите може да има връзка защото на мустанга на моя приятел като барнеш дръжката на врата и се свалят малко стъклата и после като затвориш се дигат.И си мисля че стъклата взимат сигнал от бутончетата на вратите ама аз мойте незнам къде са и дали са в ред,
Някой ако знае как се оправят тези проблеми моля нека сподели че мнго ме дразни нещо като не ми е наред и немога да си го оправя.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Малко помощ за е 36 купе
колега при е46 купе като отварям прозореца той се сваля малко ,а като затворя вратата си се вдига, и мисля ,че на всички врати без рамка горе а само с прозорец трябва да правят така 

- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Проблема с духането на топло най-вероятно е от клапаните на парното.
Това което кара стъклото да се сваля и дига е едно копченце на бравата (на колонката), когато се износи и прави мизерии.
Успех.
Това което кара стъклото да се сваля и дига е едно копченце на бравата (на колонката), когато се износи и прави мизерии.
Успех.
За проблема с прозорците има тема в ПОЛЕЗНИ ТЕМИ И ЛИНКОВЕ купи си скоч и си готов,или си купи контакторите,звънях в БМВ за тях и не бяха скъпи.
- zlatev2000
- Потребител
-
За проблема със копчетата доста изчетох и явно наистина моите не работят изобщо,но не разбрах отвътре на бравата ли се намират защото отвън оглеждам ама не виждам нищо подобно.Днеска ако ми остане време ще разглобя едната врата да видя какво ще направя.
А на какво се дължи тогава проблема, че като отключа с алармата се сваля само шофъорското стъкло ,а другото не помръдва, и после като дам контакт си се качва нагоре.
А на какво се дължи тогава проблема, че като отключа с алармата се сваля само шофъорското стъкло ,а другото не помръдва, и после като дам контакт си се качва нагоре.
- zlatev2000
- Потребител
-
Абе тука вместо да ми триете въпросите по темата що не вземете да ми помогнете малко, нали затва е тоя форум.
Имам проблем с намирането на бутончетата които пускат плафона и свалят стъклата на купе. Разглобих вратите и си оправих ел.стъклата,намерих бутончето на централното над дръжката ама тея за стъклата не. Може ли някой да ме ориентира къде точно седят и как изглеждат.
Въпрос 2, като отключа с алармата дясно стъкло си слиза на 1-ва степен както трябва а лявото не мърда,как се оправя това?
Имам проблем с намирането на бутончетата които пускат плафона и свалят стъклата на купе. Разглобих вратите и си оправих ел.стъклата,намерих бутончето на централното над дръжката ама тея за стъклата не. Може ли някой да ме ориентира къде точно седят и как изглеждат.
Въпрос 2, като отключа с алармата дясно стъкло си слиза на 1-ва степен както трябва а лявото не мърда,как се оправя това?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
zlatev2000 написа:Абе тука вместо да ми триете въпросите по темата що не вземете да ми помогнете малко, нали затва е тоя форум.
На бравата колега, там където е заключващия механизам на купето не на вратата!
И бъди по здържан с упреците си, никой не е длъжен да ти пише за нещо което е очевадно и освен това е писано хиляди пъти

7 мнения
• Страница 1 от 1