ваноса ми не работи колеги помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ваноса ми не работи колеги помощ
здравеите на вси4ки. каде мога да потарсиа помо6т на диагностиката ми казаха 4е дава гре6ка на ваноса и не работел не можел да се сработи с двигатела а за малак град като на6иа имаме сравнително добра техника.даите савет да отида на по компетентни маистори и изоб6то според вас това не6то оправиали се.благодариа предварително
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
а усешташ ли го като не работи какви са признаците
защото и моя поклопва но колата си върви перфектно поне според мен,миналата седмица бях на диагностика и не откриха нищо не редно всичко беше ок 

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
а имаш ли го това поклопване,чува се точно от ваноса като се вдигнат оборотите-примерно при мен се чува някъде от 2000оборота до към 4000 и после изчезва става въпрос,че го чувам при отворен капак а иначе вътре не се чува нищо както и когато капака на двг-то е затворен 

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
nqkoisi написа:ами като работи нормално що дириш тогава невярвам на диагностика да покаже каквото и ад е било свързано с ваноса щото си мисля че там електроника няма май или греша нещо са те метнали ми се струва
има един клапан който взима сигнал от ЕКУ-то който прави нещо но мисля,че е нещо свързано с подаването на маслото към ваноса

7 мнения
• Страница 1 от 1