Проблем - резервоар

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Проблем - резервоар

Мнение от Angelov91 » 05 Авг 2013, 13:52

Колеги вчера мойта "кочина" ми направи гадно номерче остави ме на 60 км от Бургас в нищото по новата магистрала :oops: както си карах и изгасна . Какво ли не проверихме всичко си беше наред и не иска да запали , стрелката на бензина на 15 седи даже и лампата не беше светнала . Ходих за бензин до едно селце долях и колата запали :dunno: на какво се дължи това ,до сега не ми го е правила този номер M42 93g.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Re: Проблем - резервоар

Мнение от bimer » 05 Авг 2013, 15:43

Angelov91 написа:Колеги вчера мойта "кочина" ми направи гадно номерче остави ме на 60 км от Бургас в нищото по новата магистрала :oops: както си карах и изгасна . Какво ли не проверихме всичко си беше наред и не иска да запали , стрелката на бензина на 15 седи даже и лампата не беше светнала . Ходих за бензин до едно селце долях и колата запали :dunno: на какво се дължи това ,до сега не ми го е правила този номер M42 93g.

помпата си заминава или е прегънат маркуча между филтъра и колектора и се получава тапа.дръж я с повече бензин докато я оправиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Мнение от Angelov91 » 06 Авг 2013, 16:00

От както стана това тука няколко дни не ми харесва как работи , като е запаля държи много ниски обороти почти гасне 500 ,че даже и по малко и се мъчи трябва да и подавам газ за да не угасне . По принцип не пали от 1вия път в смисъл завъртя малко и от втория път запалва .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 07 Авг 2013, 6:13

За помпа си. Ама огледай все пак хубаво какво се случва. Има една важна тема на колегата Мишо за устройство на резервоарите, там са обснение доста неща. Обърни внимание на преливането на гориво между двете секции, да не би тази с помпата да остава на сухо.

Назад към E36