БМВ Е36 325tds ili 325 td ili 318tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ Е36 325tds ili 325 td ili 318tds
Колебая се между дизеловите модели на БМВ,какво бихте ме посъветвали...най много ми харесва 325TDS но не зная скъпа ли е поддръжката му...и изобщо е36 добра ли е като конструкция,окачване,шарнири амортисьори,предница,задница,цени на части,возиа,електроника,за мотора снам че е много здрав и е 143к.с,май е най добрия дизвл,споделете мнения
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Съветвам те да поразгледаш форума,да прочетеш многобройните теми
за дизелите и тогава,ако има нещо неясно,да зададеш конкретни въпроси
за дизелите и тогава,ако има нещо неясно,да зададеш конкретни въпроси

и като ги прочете, нищо да не му е ясно накрая, щото всеки писал-брисал кво си искал...
това е ФОРУМ, а не САЙТ... в сайта едно нещо се пише веднъж, а във форума има постоянни дискусии по най-различни теми... а ако някой го мързи да пише или го е писал много пъти, да не пише просто, жалко че е така става, ама няма спасение... всъщност има спасение - и това е да се пишат статии, но те са за сайт...
това е ФОРУМ, а не САЙТ... в сайта едно нещо се пише веднъж, а във форума има постоянни дискусии по най-различни теми... а ако някой го мързи да пише или го е писал много пъти, да не пише просто, жалко че е така става, ама няма спасение... всъщност има спасение - и това е да се пишат статии, но те са за сайт...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Re: БМВ Е36 325tds ili 325 td ili 318tds
gurumxx написа:Колебая се между дизеловите модели на БМВ,какво бихте ме посъветвали...най много ми харесва 325TDS но не зная скъпа ли е поддръжката му...и изобщо е36 добра ли е като конструкция,окачване,шарнири амортисьори,предница,задница,цени на части,возиа,електроника,за мотора снам че е много здрав и е 143к.с,май е най добрия дизвл,споделете мнения
каква кола си карал, преди да решиш да сменяш на БМВ?
4 8 15 16 23 42
sieg написа:и като ги прочете, нищо да не му е ясно накрая, щото всеки писал-брисал кво си искал...

ioshev.al написа:копуваи 325 бенз и несе замислиаи казжам ти го от опит един от наи здражите мотори на бмв не се занимаваи с тези пе4ки все пак си копува6 бмв успех
глупости...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Обобщено мога да ти кажа следното:
Зависи колко ти е читава колата която намериш ако уцелиш кола ша разбереш що е то БМВ и има ли почва у нас!
По принцип дизелите са по скъпи за поддръжка ако им се строщи нещо, моят съвет е бензин и ако ти тежи я сложи на газ, но с инжекцион за да не ебаваш двигателя.
Между трите модела които си изброил 325тдс е адски вървежна машина въпреки че е дизел, на всичките трябва да им гледаш да не прегрявам че става лошо. 318тдс знам че е най спъната но пък и най икономична, затва прецени какво си търсиш. Частите като цяло са малко по скъпи от на другите коли, но за сметка на тва са по здрави и с тва се компенсира цената. Окачването е здраво въпреки че за нашите пътища ти трябва само танк, но ако караш внимателно и я гледаш с любов, никога няма да те изостави. Адски умно измислени коли са и един път покараш ли се зарибяваш за винаги! Не е вярно че харчи много, разхода е в зависимост от тежестта на десния крак, на мен 316-ката ми даде 7,5 извънградско с климатик и до 140км/ч, така че смятай си
Зависи колко ти е читава колата която намериш ако уцелиш кола ша разбереш що е то БМВ и има ли почва у нас!
По принцип дизелите са по скъпи за поддръжка ако им се строщи нещо, моят съвет е бензин и ако ти тежи я сложи на газ, но с инжекцион за да не ебаваш двигателя.
Между трите модела които си изброил 325тдс е адски вървежна машина въпреки че е дизел, на всичките трябва да им гледаш да не прегрявам че става лошо. 318тдс знам че е най спъната но пък и най икономична, затва прецени какво си търсиш. Частите като цяло са малко по скъпи от на другите коли, но за сметка на тва са по здрави и с тва се компенсира цената. Окачването е здраво въпреки че за нашите пътища ти трябва само танк, но ако караш внимателно и я гледаш с любов, никога няма да те изостави. Адски умно измислени коли са и един път покараш ли се зарибяваш за винаги! Не е вярно че харчи много, разхода е в зависимост от тежестта на десния крак, на мен 316-ката ми даде 7,5 извънградско с климатик и до 140км/ч, така че смятай си

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Прав е колегата. Вече една година карам 318 - ката и донякъде съжалявам , че не взех 325. Все пак си прецени как и колко ще я караш. Аз лично живея сравнително близо до работата и колата изкарвам основно събота и неделя ! Така че мога да си позволя и по-мощен дизел или даже бензин. Явно малко съм чел преди това във форума
но просто колата ми хареса като я видях. Със сигурност следващата ще е я 320 d, я 320 i, а може и по-мощна
Аз също имах много опасения за поддръжката. Наистина е малко по-скъпа (поне от Опел Вектра
) , но пък удоволствието си заслужава отвсякъде. Всичко това със горивото, ремонтите и резервните части остава на заден план в момента, в който погледнеш колата и се качиш... Незнам дали има някой поне във форума, който да съжалява след покупката на БМВ-то си 

stay tuned

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Аз съжалявам единствено че не съм бил толкова зарибен че от началото да си купя 320и а си взех 318и поради икономични прияини но сега се убедих че това с скъпоструващата поддръжка на БМВ е мит и сега вече ми се върти в главата една муха за замяна с 320и
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
И аз !
Да ти кажа моя ТДС му сложих чип , и сега 320 и много други коли ги оставям замислени , разхода падна , нищо че е печка , за дълъг път по хубава машина от дизела няма , ако я пазя извън града ми дава 6,5 на сто !
Колата не седи на земята от както е с чип , а аз си мислех че преди вървеше много !
Гледам си я като малко детенце , и друга марка вече НЕМА !
Колата не седи на земята от както е с чип , а аз си мислех че преди вървеше много !
Гледам си я като малко детенце , и друга марка вече НЕМА !
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2