разлепи се тавана

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

разлепи се тавана

Мнение от vesko4114 » 09 Юни 2006, 22:01

Още един проблем:Разлепи ми се тавана (около дръжките над вратите).Казаха ми че имало някакви спрейове с безцветно лепило и като го напръскаш попива и лепи.Да съм ходел в Practiker.
Някой чувал ли е за нещо подобно или да го давам някъде за претапициране?
...............................

Аватар

Мнение от mafia » 09 Юни 2006, 23:36

Има такъв спрей , един приятел с него си оправи тапицерията на вратите ;)
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34иE36
Мечтае да кара: 740D
Детайли за колата: Е34 525tds 92г. и Е36 320i 24v. 92г.

Мнение от panci » 10 Юни 2006, 1:14

силиконче безцветно аз само силикон бутам и на буфер даржи пак и мисля че е и наи евтино.пробваи намажи и закрепи с нещо гокато поисахне малко

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E65 730d

Мнение от soreman » 10 Юни 2006, 14:04

За съжаление тръгне ли таван да се разлепя, значи не му остава много време докато не провисне и в средата. По-добре се замисли за претапициране на тавана. Струва 100-тина лева и много освежава колата отвътре.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 12 Юни 2006, 13:26

soreman написа:За съжаление тръгне ли таван да се разлепя, значи не му остава много време докато не провисне и в средата. По-добре се замисли за претапициране на тавана. Струва 100-тина лева и много освежава колата отвътре.

Браво баце сега ако кажеш и каде цена нема да имаш :D ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 12 Юни 2006, 14:35

и моя беше провиснал но за 100 лева стана перфектен. ако някой го интерисува за Пловдив - такси 1 серивизите където им са. майстора е мн добър. смени и около колоните тапицерията, за да е в тон с тавана :)
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E65 730d

Мнение от soreman » 12 Юни 2006, 15:20

Да и на мен ми смениха разбира се и тапицерията и на колоните, то иначе става грозно, защото абсолютно същата тапциерия не може да се намери лесно, а и ще бъде грозно заради разликата в цвета.

Мойта ми е прави един тапциер страшно добър. Намира се в ж.к. Мотописта ако не се лъжа. Тръгва се по булевард Гоце Делчев в посока към бул. България и когато се стигне до едно място където булеварда почва леко да се качва нагоре гледате пряката в ляво (мисля че се пада последната възможна пряка в ляво преди България). Завивате и карате до края на улицата - стига се до един блок отпред. Там завивате надясно. Карате до края на улицата и там завивате надясно. След още 20 метра отляво ще ви се падат едни гаражи сложени пред един блок и зад тях ще виждате бул. България. Точно от другата страна на улицата срещу гаражите се намира тапицера.

Освен тапциерии на тавана от които аз лично съм пробвал и съм супер доволен съм виждал общо взето да прави всичко, като доколкото знам е много добър с воланите също. Момчето се казва Юли.

Ето тук горе-долу съм се опитал да го намеря на картата:
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=6ea30e9f92c7bcb6f99fb87f7d293fff

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

Мнение от petio » 12 Юни 2006, 16:21

И аз мисля, че не става с лепене, защото съм пробвал и там където има лепило хваща, а където няма леко провисва и става кофти. Много е фин плата на тапицерията и според мен само професионалист може да го оправи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 12 Юни 2006, 17:14

soreman написа:ж.к. Мотописта ако не се лъжа. Тръгва се по булевард Гоце Делчев в посока към бул. България и когато се стигне до едно място където булеварда почва леко да се качва нагоре гледате пряката в ляво (мисля че се пада последната възможна пряка в ляво преди България). Завивате и карате до края на улицата - стига се до един блок отпред. Там завивате надясно. Карате до края на улицата и там завивате надясно. След още 20 метра отляво ще ви се падат едни гаражи сложени пред един блок и зад тях ще виждате бул. България. Точно от другата страна на улицата срещу гаражите се намира тапицера.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към E36