Задни високоговорители е36 318IS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Dekata318
- Потребител
-
- Кара: Bmw 318is
- Мечтае да кара: M5
Задни високоговорители е36 318IS
Здравейте колеги въпроса може да ми е малко глупавичък,но ще ми спестите много време ако ми помогнете.Става въпрос за високоговорителите отзад в багажника.Колата ми е 318is купе и самите колонки имат едни пластмасови кутии които незнам как се свалят.Гледах ги,и не видях никъде болтчета,сигурно са на щипки,но незнам и отгоре има едни пласмасови предпазители към кората те нагоре ли се дърпат?Гледах същото купе,с свалени без пластмасите отгоре и ми се видяха някакми малки а то за по-големи незнам как ще се преправя сигурно с флекс
Та въпроса ми е как да ги сваля старите и ако може препоръчайте най-мощния вариант със същите размери мерси предварително ?

- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
Re: Задни високоговорители е36 318IS
Колега сядаш на задната седалка и махаш корите на говорителите те са на шипки дърпай смело, след това ще видиш видиите които държат кутията на говорителя поне при мен е така аз също исках да си сменя говорителите но тъй като съм със фейслифтови тонколони се оказа че не става, защото говорителите са от пластмаса и са залепени за кутията.
Става ако намеря преди фейса кутии но пък говорителите им са по малки
Става ако намеря преди фейса кутии но пък говорителите им са по малки

Колега при седана е така : махаш декоратовните капаци , после има 2 болтчета и остава самото захващане на говорителя. То е с една желязна пластинка , натискаш я и говорителя пада надолу
Дано и за купе е същото

Дано и за купе е същото

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Дърпаш решетката на говорителя от задната страна и като я махнеш ще видиш как се свалят. Има адаптори за 6X9 елипси и мисля, че това е максимума без да си усереш колата.
4 мнения
• Страница 1 от 1