Не пали както трябва

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Не пали както трябва

Мнение от mambata_943 » 25 Юни 2013, 17:24

Здравейте,колеги. Колата е м50б20,а случката е следната :D утидох да ми оправят копчето на ГИ-то (не показваше колко газ има, стоеше в резерва постоянно) и след като си тръгнах се прибрах и след около час трябваше да ида до някъде,качвам се и едвам запалих въртях 2-3 пъти по 10 секунди и накрая запали. На другия ден качвам се и колата запали от раз,но след като загря и спрях след 30 минути пак същата работа, въртях пак 10-15 секунди :confused: това го прави само като е загряла и я оставя за половин час или повече, изстуди ли се напълно пали от първия път. Ходих на диагностика 3 пъти,първите 2 не показа никакви грешки,а на 3тия изкара ламбд сондата. Върнах се при газаджиите да им я оставя да си я оправят,щото те барникаха нещо и след това се появи проблема (уж за копчето утидох,а ни него оправиха и че с друг проблем ме изпратиха да си ходя) и ги накарах и те да я качат на компа,но пак нищо не излезна. Обясних на газаджията,че ламбд сондата е излезнала на диагностиката преди и те да я закачат ,но той каза,че е невъзможно да е от нея и пак им я оставих,откачиха ми имобилайзера щото той можело да прави проблем и уж беше готова,но пак същата работа ...Колата си върви нормално,разхода си е все същия.
Баща ми се наложи да замине за Гърция и така не можахме да оправим проблема и сега ще ходи там по майстори,според вас от какво може да е,ориентирайте ме какво да му кажа,че там майсторите само за добър ден взимат по 50-100 евро..
Благодаря предварително :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Не пали както трябва

Мнение от mambata_943 » 28 Юни 2013, 0:25

Колеги,никой ли си няма напредстава от какво може да е ? :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Не пали както трябва

Мнение от mambata_943 » 02 Сеп 2013, 1:11

малко късно ше пиша в темата,ама дано съм полезен.Оказа се бензиновата помпа :D :yes:

Назад към E36