Реални км?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Реални км?
Момчета я кажете според вас има ли начин да се познаят реалните км на колата(Бмв Е36).Трябва да има някакви"скрити"начини за разбирането на това?
Един приятел наскоро си купи новата Е класа мерцедес и я кара в някакъв сервиз в които на скоро са купили нова апаратура от германиякоято била много скапа,та закачили мерцедеса на нея и маистора казал че тая кола е между 430 и 500 хил км.
Възможно ли е даима такава техника?
А някои ако знае дали в Дару и Камор могат да познаят реалните км да пише!
Аз тезидни ще гледам да разпитам човека по-подробно да ми каже за този стенд и ще докладвам
Един приятел наскоро си купи новата Е класа мерцедес и я кара в някакъв сервиз в които на скоро са купили нова апаратура от германиякоято била много скапа,та закачили мерцедеса на нея и маистора казал че тая кола е между 430 и 500 хил км.

Възможно ли е даима такава техника?
А някои ако знае дали в Дару и Камор могат да познаят реалните км да пише!
Аз тезидни ще гледам да разпитам човека по-подробно да ми каже за този стенд и ще докладвам

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Аз водих една е36ца в Камор преди време и приемчика ми каза че няма никакав начин да се определят истинските километри ако е превъртан километража, за разлика от е46. Но предполагам и на е46 има начин така да се врътне че да не може да се видят реалните километри. Така че гледай вторичните белези на възрастта 

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
аз като си купувах моето исках книжката за подръжката там пише всичко ,ако не ти дадат такава значи е въртян км.моето е купено на 02/2000 и до 07/2005 имаше навъртяни 147000км.в европа не падат под 30000-40000km.на god само аз до сега имам около 25000км. без много да го ползвам
И на мене в Дару ми казаха , че на Е36 не могат да определят точни километри
Но главните неща , по които можеш да определиш са - колко са ти здрави/изтъркани седалките , също така , колко ти е изтъркан скоростния лост и волана (кожен волан на под 200хил. изтъркан няма
) Също така и педалите , но те лесно се сменят и не е гаранция
А в 90% от случаите , ако колата иама шофьорски ербег като опция , а в конкретния случай е с друг волан (дори спортен)
колата е удряна
Също за удар , можеш да прегледаш коланите (ако удара е бил със сложени колани) - отстрани до захващачката на колана излиза цветна нишка (за Е46 не мога да ти кажа точния цвят)
Надявам се да съм бил поне малко полезен

Но главните неща , по които можеш да определиш са - колко са ти здрави/изтъркани седалките , също така , колко ти е изтъркан скоростния лост и волана (кожен волан на под 200хил. изтъркан няма

А в 90% от случаите , ако колата иама шофьорски ербег като опция , а в конкретния случай е с друг волан (дори спортен)

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- K 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53,BMW 730
Ще ми кажеш ли каде точно излиза тази нишка и ако на Е 36 97 г. шофйора е без колан отваря ли се Air-bag-a или по точно казано без колани отварят ли се Air -bag -те на Е36 ?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
K 1 написа:Ще ми кажеш ли каде точно излиза тази нишка и ако на Е 36 97 г. шофйора е без колан отваря ли се Air-bag-a или по точно казано без колани отварят ли се Air -bag -те на Е36 ?
не
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
GECATA BMW написа:При Е46 може дасе видят реалните километри само ако е с ромбовидния ключ
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
има начин да се установи дали е променяно нещо по киломтрите...не и да се каже на колко км е всъщност.като задържиш бутона на таблото за нулиране на пробега и същевременно дадеш контакт ти илиза сервизно меню с около 6-7 неща.не знам кое точно какво е трябва да се разровя но по този начин може да се разбере дали някои си е играл с километража
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Между другото говорих с един дето се занимава с въртене на километражи и нещата с реалните километри дори и при Е46 стоят по логичен начин както си и мислех. Значи може да се познаят истинските и километри само ако тоя който я е върнал не си е свърпил работата докрай. Понеже там километрите се съхраняват на повече места и ако не е сменено навсякъде могат в сервиз да видят истинската стойност. Би било много хитро да смениш навсякъде но да оставиш в най-дълбокото место стойност все пак по голяма от на другото:)))) Така че не може да се разчита на който и да е модел 100%...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Sharo написа:K 1 написа:Ще ми кажеш ли каде точно излиза тази нишка и ако на Е 36 97 г. шофйора е без колан отваря ли се Air-bag-a или по точно казано без колани отварят ли се Air -bag -те на Е36 ?
не
Отварят се! Пробвал съм два пъти

- K 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53,BMW 730
Отварят се! Пробвал съм два пъти
[/quote]
Казваш на 2 пъти си пробвал ...малей ...дано да не ти се случва отново

Казваш на 2 пъти си пробвал ...малей ...дано да не ти се случва отново

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...............
На Е-36 при НЕсложени колани СЕ отваря еърбега-ПРОБВАЛ съм!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
mafia написа:И на мене в Дару ми казаха , че на Е36 не могат да определят точни километри![]()
Но главните неща , по които можеш да определиш са - колко са ти здрави/изтъркани седалките , също така , колко ти е изтъркан скоростния лост и волана (кожен волан на под 200хил. изтъркан няма) Също така и педалите , но те лесно се сменят и не е гаранция
![]()
А в 90% от случаите , ако колата иама шофьорски ербег като опция , а в конкретния случай е с друг волан (дори спортен)колата е удряна
Също за удар , можеш да прегледаш коланите (ако удара е бил със сложени колани) - отстрани до захващачката на колана излиза цветна нишка (за Е46 не мога да ти кажа точния цвят)
![]()
Много полезно инфо !
каде точно е тази нишка ?

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2