Отли4ителни беле3и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Отли4ителни беле3и
Специалистите да не се смеят
Въпроса ми е как раzли4авате М3 е-36 от останалите модификации с големите двигатели като се в3еме в предвид 4е критериите-
-лаистна на предните врати с надпис ///М
-предна брониа от ////М
-3аден надпис М3
не са меродавни 3астото много лесно се присаждат.
3а мен единствениа ясен критерии са 3адните дискове които са доста по големи на М3-то, но когато са в 17-ки джанти не е толкова о4евидна раzликата от 325 например.
Та които ги zнае вън6ните беле3и да ме светне, 4е ве4е хората си мислиат 4е искам да им крада джантите като по4на да 3япам по спира4ките

Въпроса ми е как раzли4авате М3 е-36 от останалите модификации с големите двигатели като се в3еме в предвид 4е критериите-
-лаистна на предните врати с надпис ///М
-предна брониа от ////М
-3аден надпис М3
не са меродавни 3астото много лесно се присаждат.
3а мен единствениа ясен критерии са 3адните дискове които са доста по големи на М3-то, но когато са в 17-ки джанти не е толкова о4евидна раzликата от 325 например.
Та които ги zнае вън6ните беле3и да ме светне, 4е ве4е хората си мислиат 4е искам да им крада джантите като по4на да 3япам по спира4ките

Общо взето всички изброени разлики могат да бъдат подменени или някой могат да бъдат заводски поръчани при закупуване на автомобила нов. Но според мен М3 винаги се различава от едно нормално - то си крещи тихо ИСТИНСКО СЪММММ
1. странични огледала (единствено на //М3 и //М5 Touring са такива stock)
2. прагове (разминаващи се черти от двете страни... немога да ги обясня
)
3. табло (километраж, оборотомер, лого //М)
4. седалки (при Еvo варианта се различават драстично от тези предлагани като //M пакет)
5. лост за скорости (лого //М - светещо)
6. бордови компютър (големия компютър с всичките функции и бутони)
7. лайсни на праговете (//М)
8. джанти (при положение, че е с предлаганите сериини джанти - няколко вида също с лого //М)
9. супорти (спирачна система)
10. двигател (най-голямата разлика
)
11. стелки (не винаги - присъстващо //М лого)
12. бели мигачи и стопове (има ги и в нормалния, оранжев вид)
13. //М броня (предлага се като //М пакет при нормалните)
14. в Европа модела //М3 е предлаган само във версия Coupe (до колкото ми е известно), но за USA се предлага и с 4 врати
15. скоростна кутия (до колкото ми е известно няма Е36 //М3 автоматик)
16. волан
17. ASC (и за това несъм 100% сигурен, но мисля, че всички М3ки имат ASC сериино)
За това се сещам аз, моля да бъда допълнен или поправен ако бъркам някъде, ще ми е интересно да науча нещо ново или да коригирам моите познания

1. странични огледала (единствено на //М3 и //М5 Touring са такива stock)
2. прагове (разминаващи се черти от двете страни... немога да ги обясня

4. седалки (при Еvo варианта се различават драстично от тези предлагани като //M пакет)
7. лайсни на праговете (//М)
8. джанти (при положение, че е с предлаганите сериини джанти - няколко вида също с лого //М)
9. супорти (спирачна система)
10. двигател (най-голямата разлика

11. стелки (не винаги - присъстващо //М лого)
12. бели мигачи и стопове (има ги и в нормалния, оранжев вид)
13. //М броня (предлага се като //М пакет при нормалните)
14. в Европа модела //М3 е предлаган само във версия Coupe (до колкото ми е известно), но за USA се предлага и с 4 врати
15. скоростна кутия (до колкото ми е известно няма Е36 //М3 автоматик)
16. волан
17. ASC (и за това несъм 100% сигурен, но мисля, че всички М3ки имат ASC сериино)
За това се сещам аз, моля да бъда допълнен или поправен ако бъркам някъде, ще ми е интересно да науча нещо ново или да коригирам моите познания
Turturelo написа:Общо взето всички изброени разлики могат да бъдат подменени или някой могат да бъдат заводски поръчани при закупуване на автомобила нов. Но според мен М3 винаги се различава от едно нормално - то си крещи тихо ИСТИНСКО СЪММММ![]()
абсолютно съм съгласен

2. прагове (разминаващи се черти от двете страни... немога да ги обясня)
само на coupe-то и на cabrio-то са такива на sedana са стандартните
важно е да се отбележи наличито на уред за температура на маслото на мястото на разходомера
на coupe-то са т. нар. вейдари на cabrio-то и sedan-a са нормални спортни седалки
тва е допълнителна екстра лоста може да е с М но да не свети или да е само с трите линии
екстра е има го и в трите варианта check control;check control с външна температура и пълен компютър
има ги и в трите варианта
точно обратното даже го няма като опция
18 има маслен радиатор които се вижда ясно зад решетката на бронята според мен един от най важните белези
тези изброени неща важът за Euro Spec модела за US моделите има малки различия
тва се сещам ако има някой да допълни нещо..
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
така като гледам маи Ще има да лежа на 3адните джанти и пред предната брониа 3а да е сигурен 4овек.
Но все пак основен критерии си остава Щастливиа и победеносен вид на собственика
Но все пак основен критерии си остава Щастливиа и победеносен вид на собственика

Лошото е, че повечето снимки са ми на US specs М3та и информацията ми е базирана предимно на тях ..
и на sedan-а са същите праговете, ще приложа снимка (имам доста) US specs
Поне за USA се предлага. Най-сигурната информация е на моя приятел (бяхме говорили за масла ако се сещаш) е с ASC+T
Общо взето двамата ако се съберем WorldWide неможем да бъдем излъгани
То на събора още се удушихме .. 
fxmaker написа:само на coupe-то и на cabrio-то са такива на sedana са стандартните
и на sedan-а са същите праговете, ще приложа снимка (имам доста) US specs

точно обратното даже го няма като опция
Поне за USA се предлага. Най-сигурната информация е на моя приятел (бяхме говорили за масла ако се сещаш) е с ASC+T
Общо взето двамата ако се съберем WorldWide неможем да бъдем излъгани

за съжаление наистина инфото за Euro spec М3 -тата е доста ограничено по нета Общо взето местата където може да се прочете нещо се броят на пръсти
Инък за US има инфо колкото искаш но аз се съсредоточих за европейстака версия щото в БГ има такива.
за ACS+T да в US имат но само при тях и ако не се лъжа на моделите след '96

Инък за US има инфо колкото искаш но аз се съсредоточих за европейстака версия щото в БГ има такива.
за ACS+T да в US имат но само при тях и ако не се лъжа на моделите след '96
Общо взето двамата ако се съберем WorldWide неможем да бъдем излъгани То на събора още се удушихме ..

9 мнения
• Страница 1 от 1