Евтини напречни греди за е36 Compact

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Евтини напречни греди за е36 Compact

Мнение от zafirovp » 17 Юни 2013, 14:05

Здравейте,
след като се разделих със оригиналните ми напречни греди, мисля че е време да си купя нови. Този път обаче, не смятам да повтарям същата грешка и да дам над 300 лв за греди. Гледам, че има маркови греди за около 140-170 лв и китайски такива за по 25-30 лв. Искам да попитам, дали те могат да се поставят е36 компакт, без да има възможност да паднат в някой завой. Ще се ползват за 1 чифт ски през зимата и едно колело през лятото, предполагам че даже и китайските ще издържат. Гадните звуци при високи скорости не ме притесняват, даже и оригиналните шумяха.
Ще се радвам, ако ме насочите, от къде мога да си купя греди специално за този модел или такива, които с малко преправяне ще паснат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Re: Евтини напречни греди за е36 Compact

Мнение от 00700 » 17 Юни 2013, 14:48

От оторизираните магазини, от някой във форума от "Продава" и т.н. :)
Изображение

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Re: Евтини напречни греди за е36 Compact

Мнение от Dido_stz » 18 Юни 2013, 16:45

колега в продава или купува нямаааа, общо взето май никъде няма оригинални. Аз търсих сума ти време за седан и няма и няма, докато един ден в продавалника не цъфнаха едни и ги взех за 120 лв. :mrgreen: тия които не са оригинални мисля, че ще ти направят мизерия по тавана. Дебни навсякъде за оригинални и така...
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Назад към E36