Теч-хидравлична рейка, моля за съвет...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Теч-хидравлична рейка, моля за съвет...
Здравейте колеги, преди седмица колата ме изненада с неприятен проблем.
318i M43. Хидравличната рейка е прокапала от ляво, т.е. от шофьорската страна.. Ту капе (сериозно), ту не не капе но е сериозно омаслена от ляво (целият маншон).
Взех си 1л BMW ATF Dextron D2 за доливане, докато реша проблема, тези дни с намирането на най-изгоден (разумен) вариант.
Искат ми 220-240лв за рециклиране, хубави неща чух за мястото, давали 1год. гаранция.
Намериха ми рейка от Е36 за 120-130лв. (авто-морга) добра била уж..
Чух че прокапала/протекла рейка от лявата страна - НЕ може да се оправи.
- съветват ме за втора ръка.. (Вярно ли е?)
От сервиза пък ми казват че проблема ще се реши веднъж и сериозно заявяват че всичко ще е ок.
Малко се колебая се какво да правя?
Някой знае ли, хидро рейките на 316i / 318i (318is) / 320i имат ли разлики, ако имат от кои години? Питам, че кой знае от моргата какъв ''донор'' са използвали..
Балгодаря ако някой има запознат и сподели, приемам и съвети.
318i M43. Хидравличната рейка е прокапала от ляво, т.е. от шофьорската страна.. Ту капе (сериозно), ту не не капе но е сериозно омаслена от ляво (целият маншон).
Взех си 1л BMW ATF Dextron D2 за доливане, докато реша проблема, тези дни с намирането на най-изгоден (разумен) вариант.
Искат ми 220-240лв за рециклиране, хубави неща чух за мястото, давали 1год. гаранция.
Намериха ми рейка от Е36 за 120-130лв. (авто-морга) добра била уж..

Чух че прокапала/протекла рейка от лявата страна - НЕ може да се оправи.

От сервиза пък ми казват че проблема ще се реши веднъж и сериозно заявяват че всичко ще е ок.

Малко се колебая се какво да правя?

Някой знае ли, хидро рейките на 316i / 318i (318is) / 320i имат ли разлики, ако имат от кои години? Питам, че кой знае от моргата какъв ''донор'' са използвали..
Балгодаря ако някой има запознат и сподели, приемам и съвети.
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Re: Теч-хидравлична рейка, моля за съвет...
Ако е протекла през кормилния прът няма оправия. Теч от страни се отстранява , даже имаше тема , погледни в търсачката. Иначе на всички Е36 рейките са еднакви.
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
и моята течеше от ляво. 3 седмици след рециклиране държи ... пък да видим. Имам година гаранция и ми излезна 100лв при положение, че сам я свалих.
И аз бях взел "перфектна" рейка за 100лв.. издържа точно 1-2 месеца и взе да пълни маншона.
И аз бях взел "перфектна" рейка за 100лв.. издържа точно 1-2 месеца и взе да пълни маншона.
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Ето ви две темички да четете: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=10583 ; http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
4 мнения
• Страница 1 от 1