Странни неща
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Странни неща
Здравеите , това е първата тема която пускам вав форума . Т така преди 3 месеца си взех 318ис купе , някои неща са ми странни , ако можете си кажете мнението .
1 седалките скърцат от време на време . Много ме дразни .
2 волана пражи само два оборота а не три
3 топката на скоростите се изважда по някога дали да си купя нова и от каде ?
4 жабката скарца как мога да я оправя или от каде мога да си купя ?
Ако някое от нещата вече е разииквано моля да бада извинен . Ще сам ви много благодарен за мненията !
1 седалките скърцат от време на време . Много ме дразни .
2 волана пражи само два оборота а не три
3 топката на скоростите се изважда по някога дали да си купя нова и от каде ?
4 жабката скарца как мога да я оправя или от каде мога да си купя ?
Ако някое от нещата вече е разииквано моля да бада извинен . Ще сам ви много благодарен за мненията !
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Я като няма желаещи да използвам темата: имам стара винетка на предното стъкло, как да я махна???
Колега, извини ме за шегата, но не можах да се стърпя
.
Съдейки по количеството на отговорите, а и ако само това са ти проблемите, ти караш най-здравото БМВ във форума
.

Колега, извини ме за шегата, но не можах да се стърпя

Съдейки по количеството на отговорите, а и ако само това са ти проблемите, ти караш най-здравото БМВ във форума

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Тва ще е от ЕГНто
иначе нямаше да са по 6-7000лв
Ако на някой немец му се разкърца-той ще иде да си вземе едно е46 или е60,но тъй като нашите заплати не са като на Ханс....ще усилиш малко повече МР3то и всичко ще улегне

Ако на някой немец му се разкърца-той ще иде да си вземе едно е46 или е60,но тъй като нашите заплати не са като на Ханс....ще усилиш малко повече МР3то и всичко ще улегне

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
Да наистина и при мен скърца дясната седалка до шофера,адски дразнещо е но след много огледи май се оказа че е от пластмасата отзад.Май няма оправия или?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
на мен ми скърцаха предните седалки (долу механизмите, както и където кожата се допираше в барчето, което стои между седалките) механизмите ги напръсках с контактен спрей PHILIPS, а барчето там където се допира кожата го напръсках с един препарат, който имам за таблото 

6 мнения
• Страница 1 от 1