Кажете препарат?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Кажете препарат?

Мнение от IVAN BAVARETZA » 01 Юни 2006, 23:06

Кажете ми някакъв препарат за почистване на кожен салон,ама дето сте пробвали и да сте доволни от него :?:
Искаш ли бърза кола вземи си БМВ!

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Кажете препарат?

Мнение от ivoo » 01 Юни 2006, 23:11

Suppermafrazol на MA-FRA

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 02 Юни 2006, 0:04

отиваш във вари 2000 на оборище.там има комплексен препарат на бмв за около 40 кинта.стига за 10-тина чистения.жесток е ,чисти ,омекотява и осмърдява на кожа купето.върви си с гъби,ръкавици и др.аз съм впечатлен.препоръчвам

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Юни 2006, 0:17

Препарат за почистване на кожен салон специално на бмв така ли ?

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 02 Юни 2006, 9:59

Аз си взех SONAX около 12-13 лв е и съм страшно доволен, много хубаво освежава кожата и й придава блясък ;) като си купих кожения салон, беше в доста окаяно състояние и задната седалка беше изсветляла ето какъв беше резултата от препарата ;) :arrow:
Изображение
все пак кажи в какво състояние ти е кожата ако е зле ще ти препоръчам и едни други работи ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 02 Юни 2006, 19:05

Извинявам се за глупавеия въпрос :)
Но ме интересува имали такув преперат и за плюш. То е ясно че има но искам да разбера кой е по-добрия за да не стрелям на посоки :) :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 03 Юни 2006, 23:00

Аз чистя кожата първо с пяна (на Turtle e доста добра) и след това я
мажа с препарат за омекотяване на Motip.Резултата е много добър ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Потребител
Аватар

Мнение от IVAN BAVARETZA » 04 Юни 2006, 22:15

Ами кожата ми е доста замарсена и е започнала да изсветлява,тоест не стои много черна .

Потребител
Аватар

Мнение от IVAN BAVARETZA » 04 Юни 2006, 22:17

А тези препарати SONAX, Turtei и Motip от къде мога да ги намеря?

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Юни 2006, 23:13

така значи както казах като си купих моя салон беше в много окаяно състояние, купих SONAX, изчисти се светна, но все още беше леко напукана и светла :confused: , след което питах момчетата, които го ремонтираха какво да го правя и ме посъветваха да боядисам целия салон и ме пратиха при един мангал :uups: на пазара да си купя специална черна боя за кожа :D (ацетонова) и го боядисах салона (съхне веднага, не цапа после), направо бях очуден от резултата :shock: кожата стана наистина черна, с приятен блясък, без следа от изсветляване, страшно много съм доволен, а боята струваше 4-5 лв :shock: ако искаш утре ще снимам шишенцето с боята да я видиш каква е и салона след като го боядисах ;) иначе SONAX, Turtle Wax, Motip можеш да намериш в ОМВ и навсякъде където продават хубава автокозметика :D 8) ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от IVAN BAVARETZA » 06 Юни 2006, 22:00

Благодаря ти за информацията,ще ти бъда и много благодарен ако ми кажеш и тази циганската боя :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 06 Юни 2006, 22:34

Anonymous написа:Препарат за почистване на кожен салон специално на бмв така ли ?

да препарата е марка бмв.и както казах дава жесток резултат.мойта кожа беше доста дебела,груба и изсъхнала и стана перфектна.но и цената е по-висока от другите.

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 06 Юни 2006, 23:48

eто я яката работа ;) цепи мрака :mhihi: не са много качествени снимките ама са от чупен телефон :mhihi: :lol: ако искаш ще го снимам с цифровия фотоапарат че така нищо не се вижда :uups:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от IVAN BAVARETZA » 07 Юни 2006, 22:23

Браво пич си :) Благодаря ти много ,започвам да търся боята :)

Аватар

Мнение от mafia » 07 Юни 2006, 22:35

SuPeR_FLY написа:така значи както казах като си купих моя салон беше в много окаяно състояние, купих SONAX, изчисти се светна, но все още беше леко напукана и светла :confused: , след което питах момчетата, които го ремонтираха какво да го правя и ме посъветваха да боядисам целия салон и ме пратиха при един мангал :uups: на пазара да си купя специална черна боя за кожа :D (ацетонова) и го боядисах салона (съхне веднага, не цапа после), направо бях очуден от резултата :shock: кожата стана наистина черна, с приятен блясък, без следа от изсветляване, страшно много съм доволен, а боята струваше 4-5 лв :shock: ако искаш утре ще снимам шишенцето с боята да я видиш каква е и салона след като го боядисах ;) иначе SONAX, Turtle Wax, Motip можеш да намериш в ОМВ и навсякъде където продават хубава автокозметика :D 8) ;)

Има обаче един проблем с тая боя - ползвал съм я за кожено яке да го боядисвам - наистина бързо изсъхна , после когато се намокри , става кофти :confused: Представете си ситуация - влиза момиче с бял панталон лятото , напотява и се дупарката....и като стане става весело :confused: :mhihi:
Но пак казвам - така стана на кожено яке , пускаше като се намокри ;) Ако не ти е проблем , можеш да пробваш от чист интерес , намокри една бяла кърпичка леко и пак леко я тръкни по салона...ако не е почерняла , значи греша :arrow: но все пак , по-добре е първо да се пробва ;)
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Следваща

Назад към E36