Кажете препарат?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
Кажете препарат?
Кажете ми някакъв препарат за почистване на кожен салон,ама дето сте пробвали и да сте доволни от него 

Искаш ли бърза кола вземи си БМВ!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Аз си взех SONAX около 12-13 лв е и съм страшно доволен, много хубаво освежава кожата и й придава блясък
като си купих кожения салон, беше в доста окаяно състояние и задната седалка беше изсветляла ето какъв беше резултата от препарата
все пак кажи в какво състояние ти е кожата ако е зле ще ти препоръчам и едни други работи

все пак кажи в какво състояние ти е кожата ако е зле ще ти препоръчам и едни други работи

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Аз чистя кожата първо с пяна (на Turtle e доста добра) и след това я
мажа с препарат за омекотяване на Motip.Резултата е много добър
мажа с препарат за омекотяване на Motip.Резултата е много добър

- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
Ами кожата ми е доста замарсена и е започнала да изсветлява,тоест не стои много черна .
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
така значи както казах като си купих моя салон беше в много окаяно състояние, купих SONAX, изчисти се светна, но все още беше леко напукана и светла
, след което питах момчетата, които го ремонтираха какво да го правя и ме посъветваха да боядисам целия салон и ме пратиха при един мангал
на пазара да си купя специална черна боя за кожа
(ацетонова) и го боядисах салона (съхне веднага, не цапа после), направо бях очуден от резултата
кожата стана наистина черна, с приятен блясък, без следа от изсветляване, страшно много съм доволен, а боята струваше 4-5 лв
ако искаш утре ще снимам шишенцето с боята да я видиш каква е и салона след като го боядисах
иначе SONAX, Turtle Wax, Motip можеш да намериш в ОМВ и навсякъде където продават хубава автокозметика

- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
Благодаря ти за информацията,ще ти бъда и много благодарен ако ми кажеш и тази циганската боя 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
eто я яката работа
цепи мрака
не са много качествени снимките ама са от чупен телефон
ако искаш ще го снимам с цифровия фотоапарат че така нищо не се вижда 

SuPeR_FLY написа:така значи както казах като си купих моя салон беше в много окаяно състояние, купих SONAX, изчисти се светна, но все още беше леко напукана и светла, след което питах момчетата, които го ремонтираха какво да го правя и ме посъветваха да боядисам целия салон и ме пратиха при един мангал
на пазара да си купя специална черна боя за кожа
(ацетонова) и го боядисах салона (съхне веднага, не цапа после), направо бях очуден от резултата
кожата стана наистина черна, с приятен блясък, без следа от изсветляване, страшно много съм доволен, а боята струваше 4-5 лв
ако искаш утре ще снимам шишенцето с боята да я видиш каква е и салона след като го боядисах
иначе SONAX, Turtle Wax, Motip можеш да намериш в ОМВ и навсякъде където продават хубава автокозметика
![]()
![]()
Има обаче един проблем с тая боя - ползвал съм я за кожено яке да го боядисвам - наистина бързо изсъхна , после когато се намокри , става кофти

Но пак казвам - така стана на кожено яке , пускаше като се намокри

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2