Втори разбит лагер за по-малко от месец
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325 convertible
- Детайли за колата: e36 320
e36 325 convertible
Втори разбит лагер за по-малко от месец
Колеги преди месец смених целия, носач,защото цялата главина ми се мърдаше (като хавана гумата и я размърдам правеше 4-5см напред и толкова назад) Сложих новия носач (цял комплект с лагер и главина) и след няма и месец, пак същата работа. На какво може да се дължи това, освен да имам страшен късмет и да се е разбил пак лагера за 2 седмици, но интересното е, че пак се клати главината, а лагера не вие
Става дума за заден лагер

Последна промяна djbibo на 29 Май 2013, 11:35, променена общо 1 път
добавяне на фенове към фейбсук страница
- Дидо ди
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 3.5 V8
- Мечтае да кара: 328 с колектор от 325
- Детайли за колата: Без задни гърнета
Re: Втори разбит лагер за по-малко от месец
в това дето ти се набива лагера се нарича шенкел...носач е другото с шарнири и тампони
ако си сменил шенкела +лагер и главина
...може лагера да е китайски
преден или заден лагер сменя
ако си сменил шенкела +лагер и главина

преден или заден лагер сменя
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Днес го играх тоя филм на моя седан със заден десен лагер. Като разглобих и свалих главината , лагера изпадна на парчета. Направо беше станал на женски полов орган
Беше се разделил на 4 парчета. Двете странични капачки направо отсъстваха , сепаратора беше на две през средата , все едно е срязан с лазер на две гривни , долната черупка беше цяла и двете гривни със съчмите съчмите също бяха цели. Лагера е на 1г. на СКФ. Нито вил , нито ручал , просто главината се разхлопа и се сетих за кво иде реч. Тоя сегашния е ТРВ да вида той колко ще изкара. Цялата работа си я обяснявам така , че влезла вода вътре и се наср... работата , а лагера понеже е капсулован , не може и да му се сложи допълнително грес , колкото има в него толко.

Как ще мърда тая главина толкова? Искаш да каже, че гумата мърда заедно с носача, а не само луфт в главината?! Лагерите на главините се разбиват от небалансирани гуми.djbibo написа:Колеги преди месец смених целия, носач,защото цялата главина ми се мърдаше (като хавана гумата и я размърдам правеше 4-5см напред и толкова назад) Сложих новия носач (цял комплект с лагер и главина) и след няма и месец, пак същата работа. На какво може да се дължи това, освен да имам страшен късмет и да се е разбил пак лагера за 2 седмици, но интересното е, че пак се клати главината, а лагера не вие
- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
e36 325 convertible
bmw325tds написа:Как ще мърда тая главина толкова? Искаш да каже, че гумата мърда заедно с носача, а не само луфт в главината?! Лагерите на главините се разбиват от небалансирани гуми.djbibo написа:Колеги преди месец смених целия, носач,защото цялата главина ми се мърдаше (като хавана гумата и я размърдам правеше 4-5см напред и толкова назад) Сложих новия носач (цял комплект с лагер и главина) и след няма и месец, пак същата работа. На какво може да се дължи това, освен да имам страшен късмет и да се е разбил пак лагера за 2 седмици, но интересното е, че пак се клати главината, а лагера не вие
Луфта е в главината, направо изпили апарата. Гумите ми принципно са балансирани, но запалих 2 чифта 15-ки, които нямаха баланс, но тогава, защо не се разби стария лагер, ами пак новия даде фира. Също отзад смянах големите тампони на носачите и не съм правил реглаж. Възможно ли е полуоската да прави проблем?
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
bmw325tds написа:Как ще мърда тая главина толкова? Искаш да каже, че гумата мърда заедно с носача, а не само луфт в главината?! Лагерите на главините се разбиват от небалансирани гуми.djbibo написа:Колеги преди месец смених целия, носач,защото цялата главина ми се мърдаше (като хавана гумата и я размърдам правеше 4-5см напред и толкова назад) Сложих новия носач (цял комплект с лагер и главина) и след няма и месец, пак същата работа. На какво може да се дължи това, освен да имам страшен късмет и да се е разбил пак лагера за 2 седмици, но интересното е, че пак се клати главината, а лагера не вие
Ако лагера е счупен , повярвай ми главината ще има луфт http://www.youtube.com/watch?v=tZhv4-XGEWQ , но той ще е колкото този на клипа. При мен при счупен заден - десен лагер беше точно като в клипчето.
Само дето луфта не е 4-5см.vanchov написа:...Ако лагера е счупен , повярвай ми главината ще има луфт http://www.youtube.com/watch?v=tZhv4-XGEWQ , но той ще е колкото този на клипа...
djbibo написа:...като хавана гумата и я размърдам правеше 4-5см напред и толкова назад...
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
Ти можеш ли да си представиш кога самата главина ще направи 4 - 5 см. луфт? Точно никога. Тоя голям луфт му е сигурно на цялото колело с носача или джанта ако е станала като осморка.
Нали точно това съм написал по-горе. Не може да има 4-5 см. луфт в главината. А автора на темата е написал именно това.vanchov написа:Ти можеш ли да си представиш кога самата главина ще направи 4 - 5 см. луфт? Точно никога...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Направи си реглаж на задния мост, щом си сменял големите тампони.
- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
e36 325 convertible
Утре сменям лагер и полуоска, после ще мина реглаж и дано се приключи!
11 мнения
• Страница 1 от 1