Машинки за колан е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46 330Ci, Е30 320
Мечтае да кара: E30 M3

Машинки за колан е36

Мнение от recar0 » 24 Май 2013, 17:01

Здравейте колеги,
Проблемът е следния: След като ми излезе колата от бояджия(стоя там 45 дни ако това има значение) шофьорския колан не се прибира сам - едва, едва пъпли нагоре. Преди да я вкарам в бокса си се прибираше почти перфектно, със сигурност не е разглобяван колана при майсторите. Търсих из форума, пише, че трябва да се сменя машинка, ако с пране не стане (е не стана), въпроса ми е машинките от задните колани имат ли нещо общо с тези от предните и дали са взаимозаменяеми. Колата е е36 купе - 94г.
Мерси предварително :) :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725tds

Re: Машинки за колан е36

Мнение от emo_ch » 24 Май 2013, 22:49

При мен имаше същия проблем с колана на седалката до шофьора. Оказа се, че не е от машинката. Свалих кората, в която влиза коланът и се оказа, че той по някакъв начин е влезнал в един процеп и се трие в него. Освободих колана от процепа и се оправи :lalala: . Виж дали и при теб не е станало същото. Може майсторите да са я махали тази кора и после да са прищипали някъде колана.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 24 Май 2013, 22:53

А кората пипали ли са ? Аз като свалях тавана на моята , явно бях размърдал кората и после също не се прибираше колана. Наместих я добре и се оправи. Дано да е това :)
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 330Ci, Е30 320
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от recar0 » 25 Май 2013, 0:27

jorko7120 написа:А кората пипали ли са ? Аз като свалях тавана на моята , явно бях размърдал кората и после също не се прибираше колана. Наместих я добре и се оправи. Дано да е това :)

Не, доколкото аз знам не са я пипали... но явно ще трябва да я свалям. Предполагам и сам ще се справя, но още не съм махал точно тази кора - какви изненади да очаквам? :)

Назад към E36