Страхотно Е36!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Страхотно Е36!
Вчера оставям колата на баща ми на платения паркинг и си тръгвам аз от там и гледам някакви коли за продан.Загледах се по цените и гледам някакво Е36...ама от далече лъщи.Гледам 320и 24V..И си викам какво толкова...но после започнах да се вглеждам детаилно..Сив металик,купе...ниско с Нечовешки джанти...яки гуми,предни и задни спойлери..матирани стъкла..яка музика и много още други неща които правеха колата нещо уникално!!!...Нямаше нищо излишно сложено в тая колица..Викам си..тва ще е на някой луд БМВ фен...Поглеждам на задното стъкло с надежда да видя лепенка www.bmwpower-bg.net..ама нямаше...искрено се надявам човекът който е правил тази красавица да е сред нас...наистина хвала на такъв мерак..Само не знам как му дава сърце да я продава тази красавица....
П.С.Ако някои е ходил в тази Авто Къща(намира се на завоя в студентски град преди зала Христо Ботев...малко по-нагоре от 4-ти студентски стол) може да я е скивал....ако имах 12К веднага ги давам!!!
П.С.Ако някои е ходил в тази Авто Къща(намира се на завоя в студентски град преди зала Христо Ботев...малко по-нагоре от 4-ти студентски стол) може да я е скивал....ако имах 12К веднага ги давам!!!
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!
Мисля че съм го виждал това БМВ.Обикновено стои там пред едно кафе Anastel. Като те слушам - вдига ми се самочувствието по отношение на колата
Не че това е направено лошо .. но има какво още да се прави по него
липсва му РЕМУС-а, и предната броня е преправяна от оргиналната а не е М, а и джантите ми се сториха малки
иначе купе Е36 е много по-яко от 4-врати
все пак не съм съвсем сигурен дали говорим за една и съща кола

Не че това е направено лошо .. но има какво още да се прави по него

липсва му РЕМУС-а, и предната броня е преправяна от оргиналната а не е М, а и джантите ми се сториха малки
иначе купе Е36 е много по-яко от 4-врати
все пак не съм съвсем сигурен дали говорим за една и съща кола
za BMW-to pred Anastell
Преди 4-5 дни видях вапросното БМВ и трябва да Ви кажа, че по него има доста подобрения като никелирани огледала,ауспуси и наистина вече мисля,че е издокарано в М-стил.друг вапрос е дали частите са на М gmbh.Който е по компетентен може да разбере с някой бегал поглед предполагам.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
Днес имах възможност да огледам едно Е36 320 купе 96-97г автоматик /за съжаление/
ACSchnitzer - предна броня, прагове, задна броня, джанти, огледала, аспух..
специално се взирах в гумите/215/45 ZR17 отпред и 245/40 ZR17 отзад/ да видя дали не са 18-19" - джантите изглеждат огромни
всичко си е на мястото
забравих да кажа, че в понеделник може да се пробвам с него

ACSchnitzer - предна броня, прагове, задна броня, джанти, огледала, аспух..
специално се взирах в гумите/215/45 ZR17 отпред и 245/40 ZR17 отзад/ да видя дали не са 18-19" - джантите изглеждат огромни
всичко си е на мястото
забравих да кажа, че в понеделник може да се пробвам с него

- stoqn_ivanov
- Потребител
-
Re: Страхотно Е36!

w kraina smetka na men samo gumite mi xaresaxa

pi4 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Колега Стоян Иванов, виждам че сте нов тук а с първото си мнение се заяждате и не пишете на кирилица
Лошо начало, но има начин да се избегнат подобни неприяни положения, за целта моля прочетете линка ПРАВИЛА и се постарайте да ги спазвате.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Ами общо взето ги знам собствениците на Автокъщата - Щереви..Аз не съм казал че ще го купувам БМВ-то...просто си казва мнението,че ми хареса ...просто ме изкефи...пък дали са огледлата от Авто Мания или са турски, или пък бил пернишки тунинг...всеки си има мнение..Мен ми хареса...не знам как е карано..дали има душа...ама според мен човека на който е БМВ се е постарал и то не малко..
)

Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2