Проблем с загряване и виско
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Проблем с загряване и виско
Здравейте вчера колата ми тръгна да загрява и аз спях пуснах парното и окротих температурата.След 4 5 часа я запалих отново и бях с един приятел който спря виското с пръст понеже бях в една планина и после се пуснах надолу карах 40 км на парно стрелката си беше на 12 и като се прибрах не можех да го спра с пръст и жената имаше едно списане и опитах с него да го спра усях ама трудно.Въпроса ми е как да разбера дали е преебано днеска пак ми трябваше колата и направих 50 км градски и никакви ядове 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Проблем с загряване и виско
player123 написа:Здравейте вчера колата ми тръгна да загрява и аз спях пуснах парното и окротих температурата.След 4 5 часа я запалих отново и бях с един приятел който спря виското с пръст понеже бях в една планина и после се пуснах надолу карах 40 км на парно стрелката си беше на 12 и като се прибрах не можех да го спра с пръст и жената имаше едно списане и опитах с него да го спра усях ама трудно.Въпроса ми е как да разбера дали е преебано днеска пак ми трябваше колата и направих 50 км градски и никакви ядове
По скоро термостата е зациклил за момента,дифузьорите на място ли са ти..Виското сте го спряли с пръст,защото мотора е бил изстинал и виското не е било зацепило.Виж после на загрял мотор не си могъл...за мен не е от него.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Hadjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i
Здравей,
И споредмен проблемът не е във виското. Карай колата с едно на ум, и при повторен проблем сменяй термостата. Можеш да пробваш ако отново ти спретне нещо подобно да чукнеш с нещо по корпуса на термостата и да видиш дали няма да отвори. Провери също и дали не ти е затлачена с мушици питата на радиатора. Колкото и да не ти се вярва може и от това да е.
Поздрави,
И споредмен проблемът не е във виското. Карай колата с едно на ум, и при повторен проблем сменяй термостата. Можеш да пробваш ако отново ти спретне нещо подобно да чукнеш с нещо по корпуса на термостата и да видиш дали няма да отвори. Провери също и дали не ти е затлачена с мушици питата на радиатора. Колкото и да не ти се вярва може и от това да е.
Поздрави,
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Значи стрелката ти седи по средата между 85 и 105 градуса. За да ти работи виското нормално, значи че на 1500-2000 оборота при загряла кола трябва да се чува специфично виене. Ако го няма- ясна е работата- виското е заминало. Това е 

4 мнения
• Страница 1 от 1