Проблем с машинка на централното на резервоара е36 Комби

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е36 Touring
Мечтае да кара: Совалка

Проблем с машинка на централното на резервоара е36 Комби

Мнение от lexx » 30 Апр 2013, 14:39

Здравейте.

Откакто си имам моята е36-ца имам проблем с машинката за централното която заключва резервоара.
Проблема се състои в това че не иска да се отключва.Заключва се без проблем но като искам да отворя да заредя трябва да дръпна въженцето за да отключа.Някой имали идея какъв може да е проблема и другия ми въпрос е ако реша да я сменям дали машинката за резервоара на Комбитата и седаните са едни и същи?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М43

Re: Проблем с машинка на централното на резервоара е36 Комби

Мнение от no.breaks » 30 Апр 2013, 15:32

попринцип може и да са еднакви може и да са различни. Според мен аз се опитвах да ремонтирам едно моторюе на централното за резервоара и не стана нищо. С времето се бяха отчупили четките вътре. Намерих си втора употреба машинка и за сравнение беше почти като моята на седана, а аз взех от комби и за целта само преместих пластмасовото (шилото отпред) или незнам и аз как да го нарека. Най-добре е на живо като я видиш другата и ще прецениш. При мен единствено малко ме притесняваше дупките от машинката на седна и комбито за винтовете дали щяха да съвпаднат.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е61 525d LCI

Re: Проблем с машинка на централното на резервоара е36 Комби

Мнение от oxides » 30 Апр 2013, 16:27

Имах подобен проблем, но при мен беше от алармата не искаше да заключва, а с ключа си работеше нормално. Ако не ти отключва капачката когато ползваш ключа си е за нова машинка, а ако е от алармата трябва да се оправи, при мен след като ходих пак при момчето което слага въпросната аларма всичко си дойде на място.

Назад към E36