Въпрос за AUC (дигитален климатроник)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Въпрос за AUC (дигитален климатроник)
Здравейте , купих си дигитално управление за климатроника което има бутона с автоматичната перка (AUC) и бих искал да си направя да работи , понеже нямам датчика и го намерих от едно е46 дали са същите ? В реалоем ги дават еднакви повечето ,но знае ли човек ... Та въпроса ми е как се връзва датчика и къде точно отпред при двигателя седи , От самата букса дето влиза в управлението излизат 3 кабела кафяв и жълт усукани и един отделно син , а от самия датчик дето аз имам излизат , кафяв и жълт пак усикани и един син и кафяв усукани , обшо 4 кабела са 1 кафяв повече , ако някой даде малко разяснение над нещата ще съм благодарен. Мерси предварително.
I'm slowly drifting

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: Въпрос за AUC (дигитален климатроник)
Така благодарение на бимър форумс разбрах как се връзва еднаквите кабели от датчика са към буксата ,а оставащото кафяво от датчика е на маса . Въпроса ми към някой колега който има автоматичен режим на климатика ако може да снима или да покаже снимка къде точно седи AUC датчика при е36 да видя каква стойка и тн ще ми е необходима за да го поставя по културен начин
I'm slowly drifting

2 мнения
• Страница 1 от 1