Задна скорост

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Задна скорост

Мнение от furnata » 25 Май 2006, 10:05

И значи...... включвам задна пускам долен ляв педал и тръгвам -дотук добре ама след туй както карам назад натискам долен ляв педал без да изкючвам от скорост и се чува ...так так так так и така си щрака зверски -пускам го изчезва, :help: :help: :conf:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Май 2006, 10:51

според мен не е проблема в кутията.Провери си каретата на кардана(гумени и метални):)успех

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 25 Май 2006, 11:32

почвам да се чувствам като абориген никой ли няма представа кво може да е аиде помогнете малко де
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 25 Май 2006, 11:33

nowaka написа:според мен не е проблема в кутията.Провери си каретата на кардана(гумени и метални):)успех

Ама го прави само на задна а ако е каре ще щрака и в двете посоки мисля
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Май 2006, 12:00

А възножно ли е като се кара на зад да се променя посоката на движение на кардана?И ъзножно ли е да има износена чат само от едната страна на движение?Казва ката защото съм имал подобни случай с много коли.На пред са ок а на зад като отнемат газта завочва да чатка и тук е мястото да отворя една голяма скоба и да поясна ,че според мен след като отнемиш газта не двигателя а колелетата започват да въртят кардана =>задвижващата сила не е от към кутията а от към деференцияла.Надявам са да не съм обидил никой с расъжденията си,все пак в споровете се раждат истините нали?:))

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 25 Май 2006, 14:28

nowaka написа:А възножно ли е като се кара на зад да се променя посоката на движение на кардана?И ъзножно ли е да има износена чат само от едната страна на движение?Казва ката защото съм имал подобни случай с много коли.На пред са ок а на зад като отнемат газта завочва да чатка и тук е мястото да отворя една голяма скоба и да поясна ,че според мен след като отнемиш газта не двигателя а колелетата започват да въртят кардана =>задвижващата сила не е от към кутията а от към деференцияла.Надявам са да не съм обидил никой с расъжденията си,все пак в споровете се раждат истините нали?:))

:uups: :uups: Благодаря
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 26 Май 2006, 9:24

добре де може ли да е некой лагер има ли такъв който върти само задната????? :help: :help:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Назад към E36