Задна скорост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Задна скорост
И значи...... включвам задна пускам долен ляв педал и тръгвам -дотук добре ама след туй както карам назад натискам долен ляв педал без да изкючвам от скорост и се чува ...так так так так и така си щрака зверски -пускам го изчезва,

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Гост
-
- furnata
- ентусиаст
-
почвам да се чувствам като абориген никой ли няма представа кво може да е аиде помогнете малко де
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- furnata
- ентусиаст
-
nowaka написа:според мен не е проблема в кутията.Провери си каретата на кардана(гумени и метални):)успех
Ама го прави само на задна а ако е каре ще щрака и в двете посоки мисля
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Гост
-
А възножно ли е като се кара на зад да се променя посоката на движение на кардана?И ъзножно ли е да има износена чат само от едната страна на движение?Казва ката защото съм имал подобни случай с много коли.На пред са ок а на зад като отнемат газта завочва да чатка и тук е мястото да отворя една голяма скоба и да поясна ,че според мен след като отнемиш газта не двигателя а колелетата започват да въртят кардана =>задвижващата сила не е от към кутията а от към деференцияла.Надявам са да не съм обидил никой с расъжденията си,все пак в споровете се раждат истините нали?:))
- furnata
- ентусиаст
-
nowaka написа:А възножно ли е като се кара на зад да се променя посоката на движение на кардана?И ъзножно ли е да има износена чат само от едната страна на движение?Казва ката защото съм имал подобни случай с много коли.На пред са ок а на зад като отнемат газта завочва да чатка и тук е мястото да отворя една голяма скоба и да поясна ,че според мен след като отнемиш газта не двигателя а колелетата започват да въртят кардана =>задвижващата сила не е от към кутията а от към деференцияла.Надявам са да не съм обидил никой с расъжденията си,все пак в споровете се раждат истините нали?:))

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- furnata
- ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1