Относно оборотите на БМВ Е36 328
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- agent_0007
- Потребител
-
Относно оборотите на БМВ Е36 328
Здравейте колеги имам проблем с ниските обороти от 1000 до към 2000 като и подам рязко газ и се получава едно като зачудване като мине 2000 се реже като пистов мотор както се казва но от 1000 до към 2000 е мудна някак си на какво може да се дълги това бавно изрязване
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: Относно оборотите на БМВ Е36 328
диагностика
- agent_0007
- Потребител
-
Едната ламнда сонда не ми работи което не е толкова страшно ............ От онези дни не поиска да запали и реших да погледна свещите и какво да видя в цилиндъра до радиатора пълен с масло отворих още 2 бяха си сухи не е губила цилиндър като работи нито пък съм я виждал да ми харчи масло та интересно ми е сега дали са заминали гумичките на клапаните гарнитура ли е какво е ......... ?
- ivananabola
- Потребител
-
Провери си дебитомера колега 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
agent_0007 написа:Едната ламнда сонда не ми работи което не е толкова страшно ............ От онези дни не поиска да запали и реших да погледна свещите и какво да видя в цилиндъра до радиатора пълен с масло отворих още 2 бяха си сухи не е губила цилиндър като работи нито пък съм я виждал да ми харчи масло та интересно ми е сега дали са заминали гумичките на клапаните гарнитура ли е какво е ......... ?
Направо си е страшно- ако е блокирала, не превключва и подава грешна информация на ECU на двигателя и от там горивната смес в три цилиндъра се обогатява постоянно и двигателя се дави. Маслото е от гарнитурата на капака на клапаните.
- agent_0007
- Потребител
-
Смених гарнитурата на капака на клапаните и теча спря смених и сондата но проблема си остава трудно се изрязва до 3000 оборота получава се едно като дробена няма колата гуми мощност забива моцуната в земята а на моменти се оправи на моменти я няма пак мина диагностика и ми показа датчика на коляновия вал
6 мнения
• Страница 1 от 1