325 тдс въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d
325 тдс въпрос
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... il_filter/ , колеги искам да питам дали е сложна схемата със смяната на гарнитурата 12 ,че много взе да ми хварля от там масло и се изнервям ,смисъл дали ще се справя и дали има някви тънкости благодаря предварително 

Re: 325 тдс въпрос
Не е на удобно място.
Сваляш колектора, откачаш маркучите за масления радиатор, отвиваш капака на масления филтър за да му източиш маслото.
Вземи смени и О-пръстените на маркучите.
По темата:
Теч на масло от филтърната кутия и смяна лагери на генератор
Сваляш колектора, откачаш маркучите за масления радиатор, отвиваш капака на масления филтър за да му източиш маслото.
Вземи смени и О-пръстените на маркучите.
По темата:

- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
На поглед не изглежда трудно мисля че ще се справя питам защото ми омръзна от некадърни майстори които като чуят че тръбите се махат почват да си измислят някакви цени ще кажеш че кой знае какво ще правят пак то за 1 час работа най много,аман от олигофрени вече,пак искам и да го съчетая с смяната на маслото което винаги сам сменям, но О-пръстените комплект с гарнитурата ли вървя защото не виждам тук да имат цена
благодаря колега

Не са комплект. Разгледай:vlaikov44 написа:...О-пръстените комплект с гарнитурата ли вървя защото не виждам тук да имат ценаблагодаря колега

- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега 

5 мнения
• Страница 1 от 1