компакт голям борд монтаж
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- suzana_b
- Потребител
-
- Кара: e36 compact
- Мечтае да кара: e10 2002
компакт голям борд монтаж
Искам да монтирам на Компакта ми голям борд. до сега съм имплантирал климатроник(с Врътките)арматурно табло от нормално е36 и да довърша класиката искам да си сложа и голям борд без Темпомат(може и с него)но за това до колкото знам трябва да имам и някаква централа ,моля за Съдейсвие аз съм от София тел за контакт 0876771182-Мариян Буров се казвам.Това което съм направил по колата ми се оказва за БЪЛГАРИЯ уникат,има само в ГЕРМАНИЯ монтирано същото но с дигитален климатроник.Това разбирам от форума разбирасе. за каузата
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Re: компакт голям борд монтаж
колеги дай снимки като го направиш,аз съм виждал на компакт табло от купе пича беше сменил всичко
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
ако не ти представлява проблем направи една две снимки ... че съм виждал на живо компакта на колегата _galio_, който е с табло от седан... но имаше бая довършителни работи ... та ми е интересно да видя завършен такъв проект ...
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
колега момчето е от форума докато зареждах на лукойл на люлин до билата го видях и се заговорихме наистина е много хубаво но каза 2 дена работа и резане на армоатурата и така нататък
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре де дайте снимки да видя как седи табло от другите Е36 в компакт, за пореден път се казва, че има ма снимки няма, ако неможете да снимате кажете къде да дойда да го видя на живо 

- suzana_b
- Потребител
-
- Кара: e36 compact
- Мечтае да кара: e10 2002
Браво за свършената работа.
Първо - големия борд е независимо устройство от темпомата! Това са 2 различни неща за монтаж, несвързани по никакъв начин като могат да просъществуват работещи по отделно.
Второ - виждам, че си сложил борда, но не става ясно монтажник ли търсиш или друго. Ако е другото - то съвети има на килограм тук.
Трето - не бъди в нищо сигурен/особено в думата уникалност/, че тук имаме доста жокери в сянка
Ще стане уникално, когато натъманиш и предните кори от седан/комби! Там е играта и изобщо не е песен както с таблото. Но за мен лично няма смисъл, защото корите от компакт ги харесвам повече/дизайн, здравина, позиция на ръкохватката/, независимо разминаванията които се получават с новото табло.
п.с. темпомат от всяко Е36 ти върши работа. Разлика имат ръчката за дизела и бензина и в накрайника на жилото към дросела/за бензин мотор/. Другите неща нямат значение.
Първо - големия борд е независимо устройство от темпомата! Това са 2 различни неща за монтаж, несвързани по никакъв начин като могат да просъществуват работещи по отделно.
Второ - виждам, че си сложил борда, но не става ясно монтажник ли търсиш или друго. Ако е другото - то съвети има на килограм тук.
Трето - не бъди в нищо сигурен/особено в думата уникалност/, че тук имаме доста жокери в сянка

п.с. темпомат от всяко Е36 ти върши работа. Разлика имат ръчката за дизела и бензина и в накрайника на жилото към дросела/за бензин мотор/. Другите неща нямат значение.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
7 мнения
• Страница 1 от 1