Шпер касета от е34 в голям отворен диф на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Шпер касета от е34 в голям отворен диф на е36
Знам че много е говорено по подобна тема,но моя случай никъде не го видях
...намерил съм един диф с предавателно число 3.25 от е34... та въпроса ми е може ли шпер касетата, пиньона и короната да се преместят в кожуха на голямо прасе 2.93 отворен? И ако е възможно, дали ще са нужни някакви модификации вътре и какви са те ?! Даже ако има някой майстор от форума, да драсне едно лично, ще дам някой лев ако трябва, само и само да станат нещата
)

- PEEL_OFF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Умрело е36
- Мечтае да кара: кола на газ...
Re: Шпер касета от е34 в голям отворен диф на е36
аз като бях намислил да я правя тази процедура си взех два диф-а (от е34 малкия и от е36 големия ), разглобих ги на масата и започнах да си меря с шублера....и да ти кажа не открих разлика м/у двата тоест няма причина да не стане, все пак ти трябват нови лагери на короната (2бр) и на пиниона отпред тои е един голям с някаква пластина от вътре дето се стага веднъж стага се и край. При мен проекта е замразен понеже като се вземат нови лагери и трите, нови семеринги пак 3-броя гарнитурка за капака (2.50лв)
и други дребни неща сметката отива много нагоре. И друго центровката между короната и пиниона е доста финна и маисторска работа която не е за всеки. трябват си измервателни уреди стоика за тях разни пасти се мажат по зъбите да се види как лягат и т.н. което едвали някои ще му се занимава да направи като по учебник а и дори да му се занимава ще иска една торба пари (заслужени)

3 мнения
• Страница 1 от 1