Проблем в силовото предване!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- zippo_24
- Потребител
-
- Кара: 23-ка с Жокери и мн Екстри
- Мечтае да кара: Е36-ца с малък V8-мак под капака...
Проблем в силовото предване!!!
Здравейте колеги отдавна имам проблем с колата, на който така и не намирам решение... Всичко започна с известното тресене при потегляне. Направих конверсията с 6.3 кг маховик от е30, който беше в много добро видимо състояние, нов комплект съединител Закс за него, ново гумено каре Лемфьордър и подробен оглед. Всичко хубаво но проблема остана след новите неща, оказа се че кутията на 20 ката ми е заминала, последва смяна с почти нова кутия от 2.3ка с ново масло, всичко както му е реда. Проблемите се решиха, но не напълно...
Колата спря да тресе при потегляне, но остана проблема когато потегли, в момента който натисна съединителя отново, отдолу се чувства нещо като претропване...Свалено беше всичко за пореден път, проверен съединител, притискател, маховик,каре,кутия...На пръв поглед лагера на кардана е добре, но не съм му отделял време и дифа не е преглеждан(отворен 3.45) е. Монтажите и демонтажите са правени при кадърен човек и нямат нужда от съмнение.
Моля ви за насоки къде да гледам, симптоми и тн, защото вече се виждам в чудо, а си падам максималист и всичко искам да е както трябва...Благодаря.
Колата спря да тресе при потегляне, но остана проблема когато потегли, в момента който натисна съединителя отново, отдолу се чувства нещо като претропване...Свалено беше всичко за пореден път, проверен съединител, притискател, маховик,каре,кутия...На пръв поглед лагера на кардана е добре, но не съм му отделял време и дифа не е преглеждан(отворен 3.45) е. Монтажите и демонтажите са правени при кадърен човек и нямат нужда от съмнение.
Моля ви за насоки къде да гледам, симптоми и тн, защото вече се виждам в чудо, а си падам максималист и всичко искам да е както трябва...Благодаря.
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
Re: Проблем в силовото предване!!!
И при мен след като минах на лекия маховик за получи това глухо причукване в кутията-не знам защо,спрях да му обръщам внимание вече.
- zippo_24
- Потребител
-
- Кара: 23-ка с Жокери и мн Екстри
- Мечтае да кара: Е36-ца с малък V8-мак под капака...
Re: Проблем в силовото предване!!!
marto7067 написа:И при мен след като минах на лекия маховик за получи това глухо причукване в кутията-не знам защо,спрях да му обръщам внимание вече.
Проблема е, че аз не мога да констатирам защото тези проблеми с кутията ги имах отдавна, дори и със стария двумасов маховик...
3 мнения
• Страница 1 от 1