1 , 2 Въпросчета за 320i 24v
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- StratusMC
- кандидат ентусиаст
-
1 , 2 Въпросчета за 320i 24v
Здравеите първо на всички фенове на БМВ. Искам да питам някой може ли да ми каже каде мога да си купя книга само за този модел - виждал съм че има , по около 20 и наколко лева са едни такива с дебели корици и вътре има всичко за модела . И да питам някои знае ли каква гарнитура за главата е най - добре за този модел (в каква последователност се стягат болтовете), и какъв може да е проблема за да не работи 5-ти цилиндър ( колата не емоя а на един приятел който е в португалия и там много дерат в сервизите и ме пита за тези работи и аз ви ги обяснявам на кратко така че
не ми се смеите...) . Та казва че като е студена колата пали , сичко точно но като позагрее почва да прехапва да прекъсва и да пуши яко бело озад... да губи мощност, каза че нее от бобините защото ги е сменял .

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: 1 , 2 Въпросчета за 320i 24v
Неща, които трудно ще си купиш ...StratusMC написа:...каде мога да си купя книга само за този модел ...
и още ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- StratusMC
- кандидат ентусиаст
-
Човека каза че онзи ден тръгнал на работа и както обикновенно ... пуши, прекъсва ,присецква ... и на улицата имало теч , некаква спукана тръба с вода и като минал през водата и се оправило се едно нищо не е имало... ??? И след 2 дни в гаража като изкарал бавареца пак същото .... ?
8 мнения
• Страница 1 от 1