Нуждая се от повече инфо. за 316, 99 коня,93г.(целият фар)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Нуждая се от повече инфо. за 316, 99 коня,93г.(целият фар)
Нов съм в този форум и не разбирам от коли, но спешно се нуждая, който може да ми помогне с личен опит или линкове и информация. Става въпрос за 316 модел, с целият фар 93г. септември, 99 коня. По принцп много ме плашат, че това са много скъпи коли за поддържане-бих те ли ми казали нещо повече или някаква съпоставка. И другото отностно влизането ни в Евро Съюза-толкова ли много ще се прецакам ако сега си купя кола, а не след това.Чувам че дори и тогава ще има такси и оскъпявания....
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-

Глупости говорят хората, които не могат да си позволят покупката на едно БМВ

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
Еми колега и мен така ме стресираха-много харчи,скъпи части,"много се чупи",и тем подобни,но повечето колеги тук ще ти кажат едно вероятно:ако я караш спокоино и не правиш мизерии ще я караш дълго без ремонти!
Аз също си тарся сега Е36,първо се бях насочил към 316и от 94год. натам,но сега съм твърдо за 318и,защото вървежа е по-добър,а разхода си е същия!
Значи аз те саветвам да тарсиш БМВ със мотор М43(с верига)защото проблема със хидравличните подигачи там може да се каже че са по-малко,докато при ремъка....
но зависи на каква кола ще попаднеш!
Довечера ще ти пиша повече,ако колегите не са ти отговорили на въпросите,че сега съм на работа и нямам време
Аиде поздрави и не се отказваи от БМВ!!!
Аз също си тарся сега Е36,първо се бях насочил към 316и от 94год. натам,но сега съм твърдо за 318и,защото вървежа е по-добър,а разхода си е същия!
Значи аз те саветвам да тарсиш БМВ със мотор М43(с верига)защото проблема със хидравличните подигачи там може да се каже че са по-малко,докато при ремъка....

Довечера ще ти пиша повече,ако колегите не са ти отговорили на въпросите,че сега съм на работа и нямам време

Аиде поздрави и не се отказваи от БМВ!!!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Евтиното излиза скъпо....... не съм го измислил аз ама си е вярно.По въпроса за Евросъюза не съм в час но има колеги които ще ти помогнат.Грабвай Бимата и газ 

НЕВОЛЯТА УЧИ........

Благодаряяяяя ама много
Наистина ви благорадя много за мненията, защо не съм човек с големи вазможности и съвсем случайно видях точно този модел БМВ. Което се оказа в много добро състояние и просто не знаех дали няма да се набия, че купувам БМВ. Ако някои може да сподели още нещо, което може да има като съществен недостатъка двигател-316 ще съм му благодарен.......
Единственото ми притеснение остава, дали при влизането ни в Евро Съюза няма да ни излезе през носа да имаме каквато и да е кола над 10 г. възраст.
Единственото ми притеснение остава, дали при влизането ни в Евро Съюза няма да ни излезе през носа да имаме каквато и да е кола над 10 г. възраст.
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Нищо му няма на 1.6 литровия мотор, щом си харесал колата - вземай! Разбирам че не си "рисков играч", така че повече ще се кефиш на комфорта и возията. Разходът ще си зависи от самия теб - ако я ръчкаш градско на ниска предавка ще ти гори, пускаш я на дълъг път с 120 и става икономична
. Айде успех!

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
9 мнения
• Страница 1 от 1