Кормилната уредба или нещо около нея
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Кормилната уредба или нещо около нея
Става дума за едно проблемче. Преди време забелязах, че като се "ръчкам" по път със завои, като спра в последствие или просто като успокоя скороста и започва едно свистене придружено с леко вибриране на волана. Когато спра и вартя волана на една произволна страна звука се променя, вибрациите също. Когато съм завъртял волана до край се усеща как все едно оборотите се променят. Свистенето е нещо като скърцане.
Изключа ли колата, остявя ли я за малко, след това нямам проблем. Мога да мина стотици километри без да се появи проблема.
Осетих го най-сериозно на събора, след ръчките по пистата. Ако някой има идея от какво може да е, нека сподели.
Изключа ли колата, остявя ли я за малко, след това нямам проблем. Мога да мина стотици километри без да се появи проблема.
Осетих го най-сериозно на събора, след ръчките по пистата. Ако някой има идея от какво може да е, нека сподели.

Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
nqkoisi написа:sorry ma nqmam kirilica na tva pc nikoga ne navivai volana do krai pretovarvash hidravlikata ot tam i padaneto na oborotite i svisteneto a puk oshte poveche nikoga ne go navivai do krai s gas mnogo losho i skupo stava posle
Това ми е ясно и гледам да не влизам в такива критични ситуации...
Въпросът ми е в момента какво и и кое да сменям. Искам да махна този проблем. Дали е Хидравлична помпа или може да е друго нещо ?

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Indiana написа:И при мен го има това нещоДори понякога има капки масло под хидравликата на сутринта. Дали е рейка
![]()
някои от маншоните ти капе сигурно семерингчетата заминават
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

LAST RIDE написа:Indiana написа:И при мен го има това нещоДори понякога има капки масло под хидравликата на сутринта. Дали е рейка
![]()
някои от маншоните ти капе сигурно семерингчетата заминават
Откакто съм я взел, вече 2 години, през няколко месеца доливам масло в хидравликата, ама ще видим кога ще опре ножа до кокала....
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: Кормилната уредба или нещо около нея
Pin2 написа:Става дума за едно проблемче. ........
А хидравличното масло сменял ли си го скоро? Ново ли е?
Re: Кормилната уредба или нещо около нея
carmanf1 написа:Pin2 написа:Става дума за едно проблемче. ........
А хидравличното масло сменял ли си го скоро? Ново ли е?
Не бате... там не съм пипал. Чесно казано и аз се замислих, май няма да е лошо да го погледна.

9 мнения
• Страница 1 от 1