Въпрос за халогени?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за халогени?
Здравейте.
Наясно съм, че халогените си имат нужда от стойки, за да са по-стабилни (както немеца го е направил), но стойките се оказа, че трудно се намират или са с нереални цени около и над 30 лв
Все пак са 2 парчета пластмаса. Един колега си закрепи халогените на е36-цата със силикон Soudal за аквариуми, доста е доволен, вече година. Двоумя се дали да слагам халогените със силикон или да продалжавам да търся някакъв друг начин
Ако имате опит или идеи, споделете.

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Въпрос за халогени?
Според мен колега е най- добре да направиш като твоя приятел както сам каза по 30 лв в тая криза за 2 пластмаси неси струва щом става и с силикон, на мойта 318ка бяха лепени с силикон и нямаше ядове 

Над една година и аз ги карам залепени със силикон. Да лошо е , че не се регулират, но при слагане малко въображение и що годе светят къде трябва. Аз ползвах някакъв черен силикон 7 лв беше, но за всеки случай отзад съм привързал халогена с тея пластмасовите връзки (не се сещам името) ако нещо стане да не го прегазя, а да увисне надолу. Та ако не изпадне нещо по евтино не давай тая безбожна цена. Това е моето мнение. 

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Намести ги горе долу да светят както трябва и смело съ силикон! 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

Не се толерира, лепене с тиксо, връзване с тел, силикон, плюнка и така нататък, още по малко пък теми насърчаващи за такъв мунинг

6 мнения
• Страница 1 от 1