Съвет за 318 tds

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Съвет за 318 tds

Мнение от dimitkoto » 10 Май 2006, 17:56

здравейте!

Първо поздрави за прекрасния форум и за всички които го поддържат :yes:

От около седмица чета из него и съм се поболял на тема 318 tds.. и не за друго ами защото е икономична и от много време мечтая за синьо-бялата емблема отпред :twisted:

Накратко :

Мога да дам до 9... с голям зор и 10 хил. лева за такова бебче, но искам да знам дали това не е долната граница където си играем на руска рулетка и ремонтираме всеки месец (което ще ме погуби), или може нормално да се намери хубава кола '96 '97 за тези пари.

Другото което много се замислям е дали си струва да се търси колата отвън.. (Германия, Австрия) това е основното което четох за колите тук, и особено дизела - най-добре е да не е карана в БГ и да е карана с оригинални части. По този повод рових и mobile.de където обаче цените не са по-ниски от родните, и колите са с доста повече навъртяни километри (гледах за '96 '97 и са с по 200-300 хиляди най-често :shock:).. което ме навежда на мисълта че и нашенските коли са на същите, че ако не и на повече километри.

Има ли някой който може да ме посъветва за вземането на кола отвън - как се прави, как се търси, и най-важното за мен - под каква цена трябва да не си вземам кола.

Ако трябва да се дадат повече за да си заслужава - по-добре да сменя марката отколкото да купя почупалник и да спонсорирам родните сервизи :roll:

Другото е кой вкарва читави коли и къде в българия мога да гледам за този модел..

Поздрави и мерси предварително на всички !

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 11 Май 2006, 0:54

Няма ли кой да помогне на човека, толкова сте много? Аз го насочих към форума, а темата си мухлясва :roll:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ñúâåò çà 318 tds

Мнение от VIRUSS » 11 Май 2006, 9:17

Àç ñå çàíèìàâàì ñ âíîñ íà àâòîìîáèëè îò Ãåðìàíèÿ è Øâåèöàðèÿ,è êàðàì 318òäñ,ìîæåø äà ìè ñå îáàäèø ùå òè ïîìîãíà ñüñ êàêâîòî ìîãà :) 0896633007

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Май 2006, 17:49

колата е просто супер ... харчи малко , върви много какво може повече да искаш от 1 кола ... с 1 думичка БМВ ;)
ако искаш тест драйв знаеш къде да ме намериш :D

Потребител
Аватар

Мнение от dimitkoto » 11 Май 2006, 18:08

Ще се обадя непременно, поне искам да видя какво трябва да търся :)

Мерси на тези които ми писаха досега, но само ми се губи основното - 9 хилки нормално ли са за такава сладурана или са под средното :?:

Искам да знам, за да съм сигурен че мога да си го позволя. Ако си взема някой ефтинджос ще ме е яд много като вземе да се чупи.

Респект !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 11 Май 2006, 18:37

dimitkoto написа:
Мерси на тези които ми писаха досега, но само ми се губи основното - 9 хилки нормално ли са за такава сладурана или са под средното :?:

Не съм в час много ама поне тука по варненските автосалони за тези пари май и 325 ТДС ще вземеш :roll:
A пък не е лоша кола поне според мен :)

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 11 Май 2006, 22:49

за вървеж вертно че няма нищо общо с 318 дтс ама и разход и данаци са му по високи

а по темата-ако искаш икономично БМВ това е твоя избор а относно парите то си зависи в голяма степен от състоянието,екстрите,годината..........на колата!
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Потребител
Аватар

Мнение от dimitkoto » 11 Май 2006, 23:44

Да, точно за това съм избрал този модел, и ако искам '96 '97 с малко ел, шибидах, клима... много ли искам ?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Май 2006, 15:05

dimitkoto написа:Ще се обадя непременно, поне искам да видя какво трябва да търся :)

Искам да знам, за да съм сигурен че мога да си го позволя. Ако си взема някой ефтинджос ще ме е яд много като вземе да се чупи.

Респект !

горе долу нормално .. според зависи състоянието и някои дребни забележки ако има

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbolan » 12 Май 2006, 15:50

bam-bam написа:колата е просто супер ... харчи малко , върви много какво може повече да искаш от 1 кола ... с 1 думичка БМВ ;)

Несериозно е да кажеш, че тази кола върви....пък камо ли "много"....това май е най-бавното БМВ....даже

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 12 Май 2006, 15:53

:mhihi: А иначе сигурно може да и се сложи чип или дейл :)
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Май 2006, 2:16

Turbolan написа:
bam-bam написа:колата е просто супер ... харчи малко , върви много какво може повече да искаш от 1 кола ... с 1 думичка БМВ ;)

Несериозно е да кажеш, че тази кола върви....пък камо ли "много"....това май е най-бавното БМВ....даже

беше ли на събора или в колоната за патуване до плд ? .. някои хора останаха очаровани как върви ... а говориш за вървеж ли ... айде да почваме спора е ли или не е бмв бърза кола ;)
покараи .. повози се пак тогава ще спорим .. ако искаш бърза кола мисля че бмв не е баш марката ;) .. или не поне тия къде ние караме и си мислим че с 150 летим :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 13 Май 2006, 11:59

325тдс си земи! Кво толко му се чудиш на тоя разход и т.н. др. разходи? Ти БМВ ли искаш да караш или малолотражка? Не че 318тдс е лоша, но ако искаш вървеж - 325тдс. С чипа отива над 170 коня, па тия с бензинките нека те гонят (като изключим 325-цата, де :mhihi: )
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Потребител
Аватар

Мнение от dimitkoto » 13 Май 2006, 12:55

Бе аз искам да е спъната, едва да върви и да ме изпреварват с голфовете отляво и отдясно :mhihi:
Не ми трябва резачка, искам да ме вози само и да е BMW ;)

Назад към E36