Съвет за 318 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за 318 tds
здравейте!
Първо поздрави за прекрасния форум и за всички които го поддържат
От около седмица чета из него и съм се поболял на тема 318 tds.. и не за друго ами защото е икономична и от много време мечтая за синьо-бялата емблема отпред
Накратко :
Мога да дам до 9... с голям зор и 10 хил. лева за такова бебче, но искам да знам дали това не е долната граница където си играем на руска рулетка и ремонтираме всеки месец (което ще ме погуби), или може нормално да се намери хубава кола '96 '97 за тези пари.
Другото което много се замислям е дали си струва да се търси колата отвън.. (Германия, Австрия) това е основното което четох за колите тук, и особено дизела - най-добре е да не е карана в БГ и да е карана с оригинални части. По този повод рових и mobile.de където обаче цените не са по-ниски от родните, и колите са с доста повече навъртяни километри (гледах за '96 '97 и са с по 200-300 хиляди най-често
).. което ме навежда на мисълта че и нашенските коли са на същите, че ако не и на повече километри.
Има ли някой който може да ме посъветва за вземането на кола отвън - как се прави, как се търси, и най-важното за мен - под каква цена трябва да не си вземам кола.
Ако трябва да се дадат повече за да си заслужава - по-добре да сменя марката отколкото да купя почупалник и да спонсорирам родните сервизи
Другото е кой вкарва читави коли и къде в българия мога да гледам за този модел..
Поздрави и мерси предварително на всички !
Първо поздрави за прекрасния форум и за всички които го поддържат

От около седмица чета из него и съм се поболял на тема 318 tds.. и не за друго ами защото е икономична и от много време мечтая за синьо-бялата емблема отпред

Накратко :
Мога да дам до 9... с голям зор и 10 хил. лева за такова бебче, но искам да знам дали това не е долната граница където си играем на руска рулетка и ремонтираме всеки месец (което ще ме погуби), или може нормално да се намери хубава кола '96 '97 за тези пари.
Другото което много се замислям е дали си струва да се търси колата отвън.. (Германия, Австрия) това е основното което четох за колите тук, и особено дизела - най-добре е да не е карана в БГ и да е карана с оригинални части. По този повод рових и mobile.de където обаче цените не са по-ниски от родните, и колите са с доста повече навъртяни километри (гледах за '96 '97 и са с по 200-300 хиляди най-често

Има ли някой който може да ме посъветва за вземането на кола отвън - как се прави, как се търси, и най-важното за мен - под каква цена трябва да не си вземам кола.
Ако трябва да се дадат повече за да си заслужава - по-добре да сменя марката отколкото да купя почупалник и да спонсорирам родните сервизи

Другото е кой вкарва читави коли и къде в българия мога да гледам за този модел..
Поздрави и мерси предварително на всички !
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: Ñúâåò çà 318 tds
Àç ñå çàíèìàâàì ñ âíîñ íà àâòîìîáèëè îò Ãåðìàíèÿ è Øâåèöàðèÿ,è êàðàì 318òäñ,ìîæåø äà ìè ñå îáàäèø ùå òè ïîìîãíà ñüñ êàêâîòî ìîãà
0896633007

Ще се обадя непременно, поне искам да видя какво трябва да търся
Мерси на тези които ми писаха досега, но само ми се губи основното - 9 хилки нормално ли са за такава сладурана или са под средното
Искам да знам, за да съм сигурен че мога да си го позволя. Ако си взема някой ефтинджос ще ме е яд много като вземе да се чупи.
Респект !

Мерси на тези които ми писаха досега, но само ми се губи основното - 9 хилки нормално ли са за такава сладурана или са под средното

Искам да знам, за да съм сигурен че мога да си го позволя. Ако си взема някой ефтинджос ще ме е яд много като вземе да се чупи.
Респект !
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
за вървеж вертно че няма нищо общо с 318 дтс ама и разход и данаци са му по високи
а по темата-ако искаш икономично БМВ това е твоя избор а относно парите то си зависи в голяма степен от състоянието,екстрите,годината..........на колата!
а по темата-ако искаш икономично БМВ това е твоя избор а относно парите то си зависи в голяма степен от състоянието,екстрите,годината..........на колата!
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Гост
-
dimitkoto написа:Ще се обадя непременно, поне искам да видя какво трябва да търся
Мерси на тези които ми писаха досега, но само ми се губи основното - 9 хилки нормално ли са за такава сладурана или са под средното![]()
Респект !
горе долу нормално .. според зависи състоянието и някои дребни забележки ако има
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Гост
-
Turbolan написа:bam-bam написа:колата е просто супер ... харчи малко , върви много какво може повече да искаш от 1 кола ... с 1 думичка БМВ
ако искаш тест драйв знаеш къде да ме намериш
Несериозно е да кажеш, че тази кола върви....пък камо ли "много"....това май е най-бавното БМВ....даже
беше ли на събора или в колоната за патуване до плд ? .. някои хора останаха очаровани как върви ... а говориш за вървеж ли ... айде да почваме спора е ли или не е бмв бърза кола

покараи .. повози се пак тогава ще спорим .. ако искаш бърза кола мисля че бмв не е баш марката

325тдс си земи! Кво толко му се чудиш на тоя разход и т.н. др. разходи? Ти БМВ ли искаш да караш или малолотражка? Не че 318тдс е лоша, но ако искаш вървеж - 325тдс. С чипа отива над 170 коня, па тия с бензинките нека те гонят (като изключим 325-цата, де
)

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
14 мнения
• Страница 1 от 1