Данък и последствия?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Данък и последствия?
Здравейте ! Искам накраткода ви кажа моята история и да ви попитам това онова. Значи юни 2012 си купих 316ка с м42 по талон е 316ка купих я регистрирана в софия и не съм сменял номера даже и колата не съм карал до кат отидох само за смяна на собственост и сичко точно дадоха ми новия талон без проблеми. Обаче тогава свършиха парите и не съм ходил в общината да я регистрирам. Та въпросите са ми:
1.В общината какво трябва да нося за да я регистрирам?
2.Ще имам ли глоба за това че не съм я регистрирал веднага?
3.В общината по талона ли определят размера на данъка или?
4.Кои, как и по какъв начин може да ми направи проблем за двг че не е минал през кат след присаждането и всъщност ако се стигне до там аз ли ще го отнеса, или този преди мен дето го е слагал?
4.Кои, как и по какъв начин може да ми направи проблем за двг че не е минал през кат след присаждането и всъщност ако се стигне до там аз ли ще го отнеса, или този преди мен дето го е слагал?
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Данък и последствия?
не се стягаи толкова..
ако мине повече време ще те глобят от данъчното.. някъде към 20 лв..
зависи..
останалото си е както си е по талон. щом не си сменял номерата си се регистрираш с 316 данъка и това е..
и без това тая глупост с тия номера на мотори е на път да си отиде завинаги
ако мине повече време ще те глобят от данъчното.. някъде към 20 лв..
зависи..
останалото си е както си е по талон. щом не си сменял номерата си се регистрираш с 316 данъка и това е..
и без това тая глупост с тия номера на мотори е на път да си отиде завинаги
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Re: Данък и последствия?
jorko7120 написа:Здравейте ! Искам накраткода ви кажа моята история и да ви попитам това онова. Значи юни 2012 си купих 316ка с м42 по талон е 316ка купих я регистрирана в софия и не съм сменял номера даже и колата не съм карал до кат отидох само за смяна на собственост и сичко точно дадоха ми новия талон без проблеми. Обаче тогава свършиха парите и не съм ходил в общината да я регистрирам. Та въпросите са ми:
Глобата беше около 20-тина лв. Сега не знам колко е. Ето данъчен калкулатор: http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html.
3 мнения
• Страница 1 от 1