Стават ли джанти 17-ки за бмв 318ис купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Стават ли джанти 17-ки за бмв 318ис купе
Здравейте колеги,значи на мен ми дадоха много хубави гуми мишелинки 225/50/17,но не знам дали ще могат да се слажат на бмв 318ис купе.Аз понеже сам с 15-ки и не съм пробвал с други.Извинявам се за глупавият въпрос но от лятото имам бмв и още съм малко нов с тези работи.Благодаря предварително.
Re: Стават ли джанти 17-ки за бмв 318ис купе
По прицнип трябва да са 225/45/17, но ако гумите си заслужават, не е проблем да ги покараш.
- biser_316
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 компакт
На 50 малко са високи.може да ти закачат в калниците пр неравности.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
jadnoto написа:Здравейте колеги,значи на мен ми дадоха много хубави гуми мишелинки 225/50/17,но не знам дали ще могат да се слажат на бмв 318ис купе.Аз понеже сам с 15-ки и не съм пробвал с други.Извинявам се за глупавият въпрос но от лятото имам бмв и още съм малко нов с тези работи.Благодаря предварително.
И 18-ки можеш да сложиш! Зависи с какво окачване си - прожини, амортисьори и т.н.
Еми аз съм с обикновенни пружини от зад и обикновенни макферсони от пред.Понеже като го купих бмв-то беше с лилави пружини и от пред и от зад,но почти няма как да се кара по нашите пътища и затова си купих обикновенни,но се получава много растояние между гумата и калника след като го дигнах и исках да го закрия като сложа по голями джанти.И сега след като ми испаднаха тези гуми и исках да видя дали си заслужава да търся сега джанти 17-ки.Мерси все пак за отговорите.
- downshift
- Потребител
-
- Детайли за колата: стара
Стават, но като ги сложиш на стоковите пружини колата ще е като джип.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колега, имай уважение към правилата на форума и ползвай търсачката преди да пускаш нова тема.
7 мнения
• Страница 1 от 1