Тест на климатроника?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Тест на климатроника?
Здравейте,
Моля за малко помощ от някой колега с дигитален климатроник трябва ми само да се тества на моята кола. Проблема е, че не ми тръгва парното управлението свети, но самия вентилатор не се пуска. Онзи ден с колегата Oci проверихме не е от таралежа и преди да разглобя моторчето на парното(да проверя четките) по негова препоръка търся да тествам с друго управление, защото често праволо мизерии. Та ако някой от София има желание да съдейства ще съм благодарен, че на тези температури без парно е кофти
Поздрави!
Моля за малко помощ от някой колега с дигитален климатроник трябва ми само да се тества на моята кола. Проблема е, че не ми тръгва парното управлението свети, но самия вентилатор не се пуска. Онзи ден с колегата Oci проверихме не е от таралежа и преди да разглобя моторчето на парното(да проверя четките) по негова препоръка търся да тествам с друго управление, защото често праволо мизерии. Та ако някой от София има желание да съдейства ще съм благодарен, че на тези температури без парно е кофти

Поздрави!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: Тест на климатроника?
fedoracore написа:да не е от кондензаторчето
Вече незнам от какво е...това кондензаторче отпред на перката ли е или на самото управление на климатроника?
- D.Uzunov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: 95г. M 52 B (20 6 S3) Vanos
На самото управление. Ето го линка за това кондензаторче, ако не си го сменял --> http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
D.Uzunov написа:На самото управление. Ето го линка за това кондензаторче, ако не си го сменял --> http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Не съм го сменял имам човек, който да го смени, но самото кондензаторче ли отговаря за пускането на самия вентилатор явно играе важна роля!?
Затова търся друго управление от някой колега само да тесвам дали ще тръгне ако ръгне ще го разглобя и сменя ако не да търся проблема на друго място примерно в четките на самото моторче.
- D.Uzunov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: 95г. M 52 B (20 6 S3) Vanos
Това кондензаторче по принцип като се прецака почва да отваря и затваря клапите както му дойде и дисплея на управлението почва да мига като коледна елха, но вентилатора го управлява най-вече таралежа. Като се прецака таралежа почва да не го пуска или ако го пусне почва да си мени оборотите и дефакто нямаш контрол над него.
Разбрах значи не е контензаторчето,защото управлението си работи, както трябва не е и таралежа остава само моторчето отпред...
- vene5
- Потребител
-
- Кара: Е91
- Мечтае да кара: М5
Виж захранващия кабел / черен кабел с 3 жила / При мен се оказа, че на мястото където влиза кабела в буксата има прекъснато жило. Просто го скъсих с 2-3 см. и всичко се оправи. Успех
8 мнения
• Страница 1 от 1