Колко силно топли подгрева на седалките?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Колко силно топли подгрева на седалките?
Днес си сложих подгрев на седалките и за около 5 минути се усещаше доста леко. Стана ми интересно как е нормалното, за колко време и колко топло трябва да се усеща. Също така копчетата само 2 режима имат нали? Нагоре - Надолу и изключен ?
Последна промяна zzvvmm на 27 Яну 2013, 10:17, променена общо 1 път
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Колко силно топли подгрева?
Предполагам за подгрева на седалките говориш. Уточни в заглавието на темата, за да може да се намира после лесно. При мен двете страни топлеха различно - пасажерската седалката се напичаше много, облегалката нормално; шофьорската седалка и облегалка бяха по сила като облегалката на пасажера. Не съм търсил причината, може да са изгорели реотани и т.н. Иначе да - бутоните имат 2 позиции - нормално затопляне и бързо затопляне. Та и аз мога да кажа, че за 5 мин. сравнително слабо топлят. Единствено пасажерската седалка веднъж си я бях пуснал (че един френд ме возеше
) и направо ми запари на задника... И според мен така е нормално да стопля, но...

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Re: Колко силно топли подгрева на седалките?
zzvvmm написа:Днес си сложих подгрев на седалките и за около 5 минути се усещаше доста леко. Стана ми интересно как е нормалното, за колко време и колко топло трябва да се усеща. Също така копчетата само 2 режима имат нали? Нагоре - Надолу и изключен ?
В рамките на нормалното е!

4 мнения
• Страница 1 от 1