Някои има ли същата аларма

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318is

Някои има ли същата аларма

Мнение от Doviciozo » 19 Яну 2013, 14:17

Може ли някой да ми каже как се работи с тази аларма,знам че от 1 се заключва и като се натисне повторно се включва аларма,а от 2 се отключва.Ще съм благодарен ако някой ми каже нещо повече.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Някои има ли същата аларма

Мнение от HowDouWantit » 20 Яну 2013, 8:13

На старата кола беше такава алармата (или поне дистанционното) 3 трябва да е за безшумен режим ,задържаш го и след това натискаш 1-цата и се заключва ,без да пищи сирената ,аналогично и за отключването.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Doviciozo » 20 Яну 2013, 11:05

Ще го пробвам,но като заключа от 1 тя си е на безшумен и като я натисна втори път вече включва аларма.Явно ще трябва да ходя при алармаджий да я разгадаят.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше BMW E36 318tds Touring
Мечтае да кара: BMW E26
Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци

Мнение от raptorxbg » 20 Яну 2013, 18:42

Дистанционното за алармата на Опел-а на баща ми е подобно (не е оригинално) като натиснеш 1 заключваш, с 2 пускаш алармата да пищи (например ако не можеш да я намериш на паркинга или видиш, че някой се върти около нея и т.н.) с 3 отключваш, а с 4 както каза колегата преди мен пускаш алармата без звуков сигнал. Натискаш 4 след което заключваш колата с 1 но не чуваш обичайният звуков сигнал за заключване/отключване и ако алармата се задейства през това време има само светлинен но не и звуков сигнал. Предполагам, че функциите на тази са подобни.
Опитай на заключена кола да натиснеш 3 или 4 и би трябвало да започне да пищи (опцията мисля, че се нарича паник или нещо такова).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Doviciozo » 22 Яну 2013, 17:03

Благодаря ви но моето дистанционно явно не работи по този начин, ще отида при някой спец да ми обясни.

Назад към E36