разход 15/100 за 318тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
разход 15/100 за 318тдс
здравейте колеги! имам следния проблем с моето БМВ- дава ми разход 15/100 градско. Какъв е нормалният разход за този автомобил?карам 318тдс,97г.,комби, няма тунинг 66KW. С последното ми зареждане 12литра минах едва 82км. Нормално ли е това?Някакви съвети?
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Re: разход 15/100 за 318тдс
Абе брат 66kw=90hp.как може да питаш дали е нормално. Ами разбирасе че не.То 525TDS не дава такъв разход.Ходи да ти видят колицата.Аз карам 520 i 24v и разхода на бензин ми е под 13л.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми за 325ТД по книжка градското е 8,9 за механичната скоростна кутия и 9,3 за автомата, това е 6 цилиндрова кола със 115 магарета в нея, представи си горе долу колко ще е на 4 цилиндъра и 90 коня, аз си мисля че 9 не трябва да минаваш при спокойно каране, но нека колегите с такива коли си кажат тежката дума.

- kosio-Своге
- Потребител
-
преди време имах такова БМВ и съм го карал само градско при разход 7-7,5. Сега е у един приател, чиито обувки са по- малки и ми се хвали че му харчи 6, но аз малко не му вярвам.
- Гост
-
първич пич .. как го караш ?
втория пич .. пита за градско
иначе по въпроса ... градско зимата 8-9 ако го кара бабати може и 7 да напрай ... ся като се затопли падна малко
и все пак сичко зависи от натиска .. ако искаш само да го пържиш и 10 може да ти покаже .. некои хора си мислят че е слабо и не върви ам като го настъпиш разхода отива на 30/100 .. иначе реално 15 е много за градско
втория пич .. пита за градско

иначе по въпроса ... градско зимата 8-9 ако го кара бабати може и 7 да напрай ... ся като се затопли падна малко
и все пак сичко зависи от натиска .. ако искаш само да го пържиш и 10 може да ти покаже .. некои хора си мислят че е слабо и не върви ам като го настъпиш разхода отива на 30/100 .. иначе реално 15 е много за градско
Много е. Градско не трябва да минава 10 за тебе дори при яко ръчка.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
andro написа:става въпрос,4е то градско гори толкова.няма мирис на нафта нито в купето, нито в двигателя.а извънградско си е ок около 6,това е наи-странното и не го натискам чак толкова много.
Абе колега, да не си объркал сметките нещо - кво е това на градско 15 а на извънградско 6 ???

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- vfti
- Потребител
-
- Кара: ex. Alfa Romeo 155 2.0 8V 141hp
- Детайли за колата: http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
kam_tod написа:andro написа:става въпрос,4е то градско гори толкова.няма мирис на нафта нито в купето, нито в двигателя.а извънградско си е ок около 6,това е наи-странното и не го натискам чак толкова много.
Абе колега, да не си объркал сметките нещо - кво е това на градско 15 а на извънградско 6 ???Я сметай пак!
може моя Ситроен ЗХ зимата ми даде 16/100 градско а сега лятото на извънградско над 6 не минава

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
колега незнам просто к'во може да се е прецакало че да ти дава такъв разход.Единственото което и минава през акъла е че нещо те ментят в литрите на бензиностанцията,пробваи да заредиш с туба(или догоре )и пиши да видим к'во е станало
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
LAST RIDE написа:колега незнам просто к'во може да се е прецакало че да ти дава такъв разход.Единственото което и минава през акъла е че нещо те ментят в литрите на бензиностанцията,пробваи да заредиш с туба(или догоре )и пиши да видим к'во е станало

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2