E36 320i vs 325tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
E36 320i vs 325tds
Здравейте скоро ще се присайдиня във вашето семейство. Имам към 9-10 хилки и се чудя какво да си зема между 320i двувратка с Газ и 325tds (4 врати).
Ако си зема 320 ще и сложа АГУ , щото не съм голям паралия . А 325 ме притеснява че ако се прецака нещо по мотора , ремонта ще е много скъп.
Другата дилема е щото съм в германия сега дали от тука да я зема или от БГ щото гледам в мобиле.БГ има добри оферти с по 500лв по малко ама знам че са внасяни от италия ...
Ако си зема 320 ще и сложа АГУ , щото не съм голям паралия . А 325 ме притеснява че ако се прецака нещо по мотора , ремонта ще е много скъп.
Другата дилема е щото съм в германия сега дали от тука да я зема или от БГ щото гледам в мобиле.БГ има добри оферти с по 500лв по малко ама знам че са внасяни от италия ...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Дизела!
Разхода му е около 10 нафта,като се кара кротко, единственото му слабо място са течове по нафтовата помпа
Разхода му е около 10 нафта,като се кара кротко, единственото му слабо място са течове по нафтовата помпа
- tin
- младши ентусиаст
-
Dimo написа:Вземи си 318 и си я карай на бензин, що да взимаш шестак и да го осакатяваш с газ
ама аз когато ми е кеф ше го карам на бензин като съм на работа или ивънградско на газ...
то е ясно че гаста ше му намали мощността ама въпросът ми беше дали може на шестака да му стане нещо от АГУ-то ?
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Re: E36 320i vs 325tds
tin написа:Здравейте скоро ще се присайдиня във вашето семейство. Имам към 9-10 хилки и се чудя какво да си зема между 320i двувратка с Газ и 325tds (4 врати).
1. 320i или 325i като се прецака нещо горе долу същата цена излиза, не се лъжи че 320 е с по-евтина подръжка
2. Газ- ОК, ама ако е газов инжекцион, иначе няма смисъл

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- tin
- младши ентусиаст
-
ivo098 написа:
1. 320i или 325i като се прецака нещо горе долу същата цена излиза, не се лъжи че 320 е с по-евтина подръжка
тоя газов инжейцион колко ше струва ?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
tin написа:
тоя газов инжекцион колко ше струва ?
Да ти разваля настроението набързо- около 2000-2200лв. Кофти цифра, но 320-ката е с пластмасови колектори и е много рисковано да сложиш нормално АГУ.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
tin написа:ivo098 написа:
тоя газов инжейцион колко ше струва ?
поне 1000лв
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
и още нещо, дизела е с по-скъпа подръжка и по-скъпи ремонти ако се наложат, а си е и печка, нема обороти
иначе за газовия инжекцион ти казаха 2000-2200 за 6 цилиндъра, това поне 1000 нищо не е дето колегата е споменал..

иначе за газовия инжекцион ти казаха 2000-2200 за 6 цилиндъра, това поне 1000 нищо не е дето колегата е споменал..
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Гост
-
да си кажа и аз едно компетентно мнение по въпроса с магданоса ..
зимаи 320 слагай на ГАЗ ама ГАзов инжекшън за 2 хилки и си свиркаи ... с дизела може да се вкараш у як филм пак и много пуши .. ако не 320 поне 318 ама колко повече толко по добре ... другото е само измислица ... пак ако искаш малък разход ти дам мойта да си зема аз една резачка и да я прасна на ГАЗ ... че сакам да сам ГАЗаааааааааааааааааааааар
зимаи 320 слагай на ГАЗ ама ГАзов инжекшън за 2 хилки и си свиркаи ... с дизела може да се вкараш у як филм пак и много пуши .. ако не 320 поне 318 ама колко повече толко по добре ... другото е само измислица ... пак ако искаш малък разход ти дам мойта да си зема аз една резачка и да я прасна на ГАЗ ... че сакам да сам ГАЗаааааааааааааааааааааар

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Както каза колегата Turboman поне 1000 кинта, но предполагам има впредвид за втора ръка- нов както и да го въртиш за 6 цилиндъра е около 2000 или малко отгоре.
3ащо не престанете с тези заяждания когато някой каже, че ще слага АГУ на БМВ
Лично аз предпочитам да карам БМВ на газ и постоянно да си карам, отколкото да е на бензин и стои паркирано пред нас и да го вадя само в неделя за 2 кръгчета. Не забравяйте все пак, че не всеки има възможност да храни 6 цилиндъра на бензин...
bam-bam написа:........
3ащо не престанете с тези заяждания когато някой каже, че ще слага АГУ на БМВ

- tin
- младши ентусиаст
-
ms написа:Както каза колегата Turboman поне 1000 кинта, но предполагам има впредвид за втора ръка- нов както и да го въртиш за 6 цилиндъра е около 2000 или малко отгоре.bam-bam написа:........
3ащо не престанете с тези заяждания когато някой каже, че ще слага АГУ на БМВЛично аз предпочитам да карам БМВ на газ и постоянно да си карам, отколкото да е на бензин и стои паркирано пред нас и да го вадя само в неделя за 2 кръгчета. Не забравяйте все пак, че не всеки има възможност да храни 6 цилиндъра на бензин...
именно !
1,90 лв / за бензин

газта колко е?
- tin
- младши ентусиаст
-
ivo098 написа:и още нещо, дизела е с по-скъпа подръжка и по-скъпи ремонти ако се наложат, а си е и печка, нема обороти![]()
Нещо си много у грешка мой човек. 325тдс-ката нема да може да бие 325-цата, но 320-ката ще я отнесе като куцо пиле домат

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4