Скупано предно стъкло на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Скупано предно стъкло на е36
Здравейте колеги спука ми се предното стъкло и искам да питам сега какви са ми вариантите .. една дупчица отпред и 4 5 кончета по 3 4 см.Гледам,че стъклата втора ръка вървят 40 50 лева.Чудя се какво да направя 

- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Re: Скупано предно стъкло на е36
Има майстори, които ги лепят, но аз лично бих си потърсил читаво стъкло втора ръка.
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Пукнатините неминуемо ще се увеличат. И при мен беше така, карах 2 години и се увеличаваха. Смених си го с ново- 140 лв с 2 години гаранция и сега е супер.
- Chernogorov
- Потребител
-
- Кара: 320i 1992г.
- Мечтае да кара: 765 Li
За това колко бързо ще се напука е относително.Моето от горе до долу се спука зa 2 дни.Ако си намериш втора употреба монтажа на новото и демонтажа може да стигне долу горе кам 50 лева и самото стъкло ако го намериш за 30-50 лева стават грубо 100.А моето струваше с демонтажа на старото 130 лева.Но това е във Варна.Сам си прецени Дано намериш по бурзо решение че е много кофти ако се заедат кукуте може да те спрат от движение.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Камене, брат ако решиш да си взимаш ново те съветвам да си вземеш като моето, 150лв с монтажа - аз лично съм много доволен и от монтажа и от стъклото
Мустанг на Г.М.Димитров 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
тея кончета по 4-5 см при едни скорости над 100 км/ч стават 2но и 3но по-големи
Да не говорим че ще имаш и проблем с органите на реда - акта е 10-20 лв. по член 183ти за съвсем малка пукнатина, но за по-голяма (по усмотрение на катаджията) се спира и МПС от движение.

Да не говорим че ще имаш и проблем с органите на реда - акта е 10-20 лв. по член 183ти за съвсем малка пукнатина, но за по-голяма (по усмотрение на катаджията) се спира и МПС от движение.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Привет колега , на един мой приятел който имаше сьщите проблеми като твоите му смениха стьклото за 210 лв. сьс испанско . Имаше избор м/у втора рька / 60-80 лв. / китайско -120лв , което вообще не е за предпочитане и испанското . Ако имаш вьзможност си купи ново , няма да има нито драскотини , очуквания и т. н. Вариянта с лепене ? поне аз не бих го използвал 

- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Оригиналното ми се спука точно по средата,около 10см.Отидох в Кобра и ми го смениха за 100лв със монтажа и лайстни и абсолютно всичко.Стъклото е турско,момчетата казаха да не давам пари за скъпо,защото и скъпите се цепели,по-добре вика да ти е по-евтино.Пък и съм с каско...
Общо взето са прави,по-добре ново и евтино,отколкото на 15г оригинално и опечено за същите пари.
Общо взето са прави,по-добре ново и евтино,отколкото на 15г оригинално и опечено за същите пари.

като хване студ ще теглиш, мафренд. ше си пуснеш парното, като се загрее колата, отвън ако е -10 да речем това нещо пред очите ти ще расте. недей се занимава с лепене, вземай някакво ново и това е.
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M5
- Мечтае да кара: F117a Stealth
- Детайли за колата: BMW M5 E60 2008
здр,
в никакъв случай втора,,с ремонта и майсторлъка излиза като новото.
аз го смених в Кобра за 130 лв.сутрин я дадох след обяд я взех готова с 2 год. гаранция.
страшна изработка,стикер за год. преглед,винетка ит.н. всичко на новото стъкло.огледалото за задно е прерфекно залепено.стълкото е оригинално с тъмно зеленият сенник от горната страна.
в никакъв случай втора,,с ремонта и майсторлъка излиза като новото.
аз го смених в Кобра за 130 лв.сутрин я дадох след обяд я взех готова с 2 год. гаранция.
страшна изработка,стикер за год. преглед,винетка ит.н. всичко на новото стъкло.огледалото за задно е прерфекно залепено.стълкото е оригинално с тъмно зеленият сенник от горната страна.
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
120-130 лв. евтиното със всичко в Кобра го смених преди около година и половина мисла че е китаиско но това да не те безпокои като гледам как го подхварляха преди да го сложат
. Работата е за около 15-20 мин. и за всеки случаи изчаках 2 ч. иначе ми казаха половин час.
Когато плащах пред мене имаше някав с Алфа и разправяше на жената, че иска от скъпото "немското си е немско "замислих от кога италянките са с немски стъкла
, жената го предупреди че не е немско .
Моя савет е вземи си от евтиното

Когато плащах пред мене имаше някав с Алфа и разправяше на жената, че иска от скъпото "немското си е немско "замислих от кога италянките са с немски стъкла

Моя савет е вземи си от евтиното

11 мнения
• Страница 1 от 1