Мигачи, фарове и стопове за compact?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Мигачи, фарове и стопове за compact?
стават ли от други модели Е36 - лимузина, купе?
за стоповете знам, че не стават, но как стои въпроса за мигачите (също и страничните) и фаровете? а огледалата като на лимузина ли са?
... едно ъпграйдче ше мисля да права на едната от галерията ми
между другото знаете ли, че праговете на Е36 винаги са боядисани с цвета на колата, но отгоре им слагат тази черна гадна боя която предпазвала от разни ръжди. Ако се махне тази черна боя отгоре (с разредител) лъсва боята на колата
имам един линк със снимки ...
за стоповете знам, че не стават, но как стои въпроса за мигачите (също и страничните) и фаровете? а огледалата като на лимузина ли са?
... едно ъпграйдче ше мисля да права на едната от галерията ми
между другото знаете ли, че праговете на Е36 винаги са боядисани с цвета на колата, но отгоре им слагат тази черна гадна боя която предпазвала от разни ръжди. Ако се махне тази черна боя отгоре (с разредител) лъсва боята на колата

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Предните и странични мигачи са като на седаните, стоповете мисля само от компакт, огледалата също са като на седана 

R.I.P Landikar
Re: Мигачи, фарове и стопове за compact?
CheGevara написа:
между другото знаете ли, че праговете на Е36 винаги са боядисани с цвета на колата, но отгоре им слагат тази черна гадна боя която предпазвала от разни ръжди. Ако се махне тази черна боя отгоре (с разредител) лъсва боята на колатаимам един линк със снимки ...
Моите прагове преди да го боядисам черни бяха сиви.Това значи ли , че ако бях изтъркал сивото щеше да се покайе цвета на колата и да е нямало нужда от боядисване.

фаровете не са еднакви на компакта има една "дъга" (нещо като вдлъбнатина) в оснавата на фара.
А колкото до праговете и цвета отдолу мисля че не на вс. Е36 е така, на моята примерно под "гадния черен цват" има някаквъв сив слой който пази от корозия, а колата не е преправяня от към боя 100% сигурен (първи собтвеник
)
А колкото до праговете и цвета отдолу мисля че не на вс. Е36 е така, на моята примерно под "гадния черен цват" има някаквъв сив слой който пази от корозия, а колата не е преправяня от към боя 100% сигурен (първи собтвеник

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
На компакт сменях фаровете преди 1 седмица и сложих такива от седан.Стават без проблеми.Стоповете обаче са различни.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
Re: Мигачи, фарове и стопове за compact?
///sasho написа:CheGevara написа:
между другото знаете ли, че праговете на Е36 винаги са боядисани с цвета на колата, но отгоре им слагат тази черна гадна боя която предпазвала от разни ръжди. Ако се махне тази черна боя отгоре (с разредител) лъсва боята на колатаимам един линк със снимки ...
Моите прагове преди да го боядисам черни бяха сиви.Това значи ли , че ако бях изтъркал сивото щеше да се покайе цвета на колата и да е нямало нужда от боядисване.
да ! За жалост не мога да намеря снимките на които се виждаше как се маха тази гума отгоре, но ще ги потърся пак. Използва се един специялен разредител (на немски се казва Nitroverdünnung) : http://www.yachticon.de/xtc/Loesemittel ... ::377.html
и достатъчно кърпи с които се трие гумата. Като излезе лака, се препопъчва един слой безцветен лак да се пръсне отгоре и това е ....
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
АХАААААААА намерих я ..... ето гледайте чудо :
http://www.star-edv.de/bmw/pages/self/schweller.html
забравих да благодаря на колегите за отговорите
на първо време, ще купувам бели (или klarglass) мигачи и черни стопове. После ще видим едни огледалца М-ки да му сложим и некви очички отпред
http://www.star-edv.de/bmw/pages/self/schweller.html
забравих да благодаря на колегите за отговорите

на първо време, ще купувам бели (или klarglass) мигачи и черни стопове. После ще видим едни огледалца М-ки да му сложим и некви очички отпред

7 мнения
• Страница 1 от 1