Мигачи, фарове и стопове за compact?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мигачи, фарове и стопове за compact?

Мнение от CheGevara » 30 Апр 2006, 11:56

стават ли от други модели Е36 - лимузина, купе?
за стоповете знам, че не стават, но как стои въпроса за мигачите (също и страничните) и фаровете? а огледалата като на лимузина ли са?

... едно ъпграйдче ше мисля да права на едната от галерията ми

между другото знаете ли, че праговете на Е36 винаги са боядисани с цвета на колата, но отгоре им слагат тази черна гадна боя която предпазвала от разни ръжди. Ако се махне тази черна боя отгоре (с разредител) лъсва боята на колата :yes: имам един линк със снимки ...

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 30 Апр 2006, 12:34

Предните и странични мигачи са като на седаните, стоповете мисля само от компакт, огледалата също са като на седана ;)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар

Re: Мигачи, фарове и стопове за compact?

Мнение от ///sasho » 30 Апр 2006, 13:24

CheGevara написа:
между другото знаете ли, че праговете на Е36 винаги са боядисани с цвета на колата, но отгоре им слагат тази черна гадна боя която предпазвала от разни ръжди. Ако се махне тази черна боя отгоре (с разредител) лъсва боята на колата :yes: имам един линк със снимки ...

Моите прагове преди да го боядисам черни бяха сиви.Това значи ли , че ако бях изтъркал сивото щеше да се покайе цвета на колата и да е нямало нужда от боядисване. :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 30 Апр 2006, 14:04

фаровете не са еднакви на компакта има една "дъга" (нещо като вдлъбнатина) в оснавата на фара.

А колкото до праговете и цвета отдолу мисля че не на вс. Е36 е така, на моята примерно под "гадния черен цват" има някаквъв сив слой който пази от корозия, а колата не е преправяня от към боя 100% сигурен (първи собтвеник ;) )

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 30 Апр 2006, 14:38

На компакт сменях фаровете преди 1 седмица и сложих такива от седан.Стават без проблеми.Стоповете обаче са различни.

Weißwurst-Fresser
Аватар

Re: Мигачи, фарове и стопове за compact?

Мнение от CheGevara » 30 Апр 2006, 15:39

///sasho написа:
CheGevara написа:

Моите прагове преди да го боядисам черни бяха сиви.Това значи ли , че ако бях изтъркал сивото щеше да се покайе цвета на колата и да е нямало нужда от боядисване. :roll:

да ! За жалост не мога да намеря снимките на които се виждаше как се маха тази гума отгоре, но ще ги потърся пак. Използва се един специялен разредител (на немски се казва Nitroverdünnung) : http://www.yachticon.de/xtc/Loesemittel ... ::377.html
и достатъчно кърпи с които се трие гумата. Като излезе лака, се препопъчва един слой безцветен лак да се пръсне отгоре и това е ....

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 30 Апр 2006, 15:44

АХАААААААА намерих я ..... ето гледайте чудо :

http://www.star-edv.de/bmw/pages/self/schweller.html

забравих да благодаря на колегите за отговорите :bowdown:
на първо време, ще купувам бели (или klarglass) мигачи и черни стопове. После ще видим едни огледалца М-ки да му сложим и некви очички отпред :mhihi:

Назад към E36