Колата придърпва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Колата придърпва
От известно време когато запаля колата при истинал мотор и потегля колата започва да прави ужасни тласъци и да придърпва. Това става предимно на втора предавка и при оборот 1200-1500 понеже докато е студена избягвам да я ръчкам много. Лабдата мисля, че е заминала. Възможно ли е проблема да е от нея или оборотът е прекалено нисък (струва ми се че по-рано не го правеше при тези обороти).
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
НГК по каталог и за да не са ментета трябва да са поне по 10 лв едната за двуполюсни .. всичко друго е ала бала за по 10к
arkadas написа:Дайте предложения за качествени свещи и откъде и за колко могат да се вземат?
охх, че не си спомням какви сложих... Един приятел който ми прави колата ми спомена за една френска фирма. От пръв поглед гледах на криво, но в последствие се оказва, че въпросната фирма се занимава само и единствено с направата на свещи за всеки модел автомобил. Цена на свещ 10 лв. Доста съм доволен, по простата причина, че боша с който бях 2 от свещите се оказаха дефектни или ментета или знам ли и аз какво, още след 5-тия месец, но с тези 6 броя, нямам ядове вече близо година.
Ако се сетя как беше фирмата, ще драсна, в случай на интерес.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
arkadas написа:Дайте предложения за качествени свещи и откъде и за колко могат да се вземат?
BOSCH супер плюс от надежда ги взех 28лв. сменят се за 10 мин. можеш да ги намериш и по евтино като влезеш в магазина казваш свещи за Е36 и от там те питат коя година кои мотор и ти показват кво имат ,днеска си ги смених имах подобен проблем гаснеше сутрин и придърпваше
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
при мене тва придърпване се оказа от датчика на разпределителният вал...Дано не е това че е адски скъпо 

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
9 мнения
• Страница 1 от 1