Проблем с лостчето на шофьорската седалка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с лостчето на шофьорската седалка

Мнение от Tony Montana » 28 Апр 2006, 12:54

Здравейте , имам следния проблем на 318 Is нали има едно лостче на седалките понеже е купе да се дърпат като сядат отзад хора,хубаво де ама се счупи въпросното лостче на шофьорската седалка точно.Смисъл мести се абсолютно свободно ,май се е разкачило или скъсало незнам,на жило ли е отдолу.Въпроса ми е лесно ли се разглабят седалките и може ли само да си го направи човек? Ако не къде да отида да го fix-нат

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tony Montana » 01 Май 2006, 2:54

Брей никой ли не може да удари едно рамо с това досадно проблемче?

Потребител
Аватар
Кара: E36 328TU E39 528i

Мнение от bostana » 02 Май 2006, 0:05

и аз имам същия проблем само че на другата седалка. четох че кората от зад се държала на 4 щифта.които се чупели при ваденето така че трябва да се сдобиеш с тях преди отварянето на седалките.също и има и два болта под капачката на облегалките за глава.Другата седмица ще се занимавам с тая работа.Вътре има някакво жило,което се надявам да не се е скъсало,а да се е откачило.Ако оспея ще пиша по подробно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tony Montana » 02 Май 2006, 0:10

bostana написа:и аз имам същия проблем само че на другата седалка. четох че кората от зад се държала на 4 щифта.които се чупели при ваденето така че трябва да се сдобиеш с тях преди отварянето на седалките.също и има и два болта под капачката на облегалките за глава.Другата седмица ще се занимавам с тая работа.Вътре има някакво жило,което се надявам да не се е скъсало,а да се е откачило.Ако оспея ще пиша по подробно
Уфф мерси , кажи като има някакъв прогрес ,че е много досаден тоя проблем

Назад към E36