Проблем с лостчето на шофьорската седалка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с лостчето на шофьорската седалка
Здравейте , имам следния проблем на 318 Is нали има едно лостче на седалките понеже е купе да се дърпат като сядат отзад хора,хубаво де ама се счупи въпросното лостче на шофьорската седалка точно.Смисъл мести се абсолютно свободно ,май се е разкачило или скъсало незнам,на жило ли е отдолу.Въпроса ми е лесно ли се разглабят седалките и може ли само да си го направи човек? Ако не къде да отида да го fix-нат
- bostana
- Потребител
-
- Кара: E36 328TU E39 528i
и аз имам същия проблем само че на другата седалка. четох че кората от зад се държала на 4 щифта.които се чупели при ваденето така че трябва да се сдобиеш с тях преди отварянето на седалките.също и има и два болта под капачката на облегалките за глава.Другата седмица ще се занимавам с тая работа.Вътре има някакво жило,което се надявам да не се е скъсало,а да се е откачило.Ако оспея ще пиша по подробно
- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
Уфф мерси , кажи като има някакъв прогрес ,че е много досаден тоя проблемbostana написа:и аз имам същия проблем само че на другата седалка. четох че кората от зад се държала на 4 щифта.които се чупели при ваденето така че трябва да се сдобиеш с тях преди отварянето на седалките.също и има и два болта под капачката на облегалките за глава.Другата седмица ще се занимавам с тая работа.Вътре има някакво жило,което се надявам да не се е скъсало,а да се е откачило.Ако оспея ще пиша по подробно
4 мнения
• Страница 1 от 1