шибидах
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
шибидах
привет на всички!имам следния въпрос:как се регулира механичен шибидах(с ръчка,не електрически)едната страна имам чувството че изпреварва другата и понякога блокира вътрешната кора-не се връща
Човек се учи докато е жив,но никога не е късно да стане за резил
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
....................
това е ясно ама как?
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
на един познат ми правише подобни номера закара го да го оправят незнам точно какво са правели само ще ти кажа че не е препорачително да го пипаш сваляха му тавана...............и после наново поставяне
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

..............
абе вече го пипнах че даже му разказах играта-счупи се запчатката но ми издялкаха на фреза.явно при счупването нещо се е прецакало
Колега, ще ти използвам темата, че е много подобна на моя проблем. Моя шибедах също е механичен с врътка и имам чувството че на едната страна не се отваря както трябва. Като го въртиш по часовниковата стрелка се дърпа назад нормално и докрай, но на обратно най-долната кора се отваря до средата някаде, горната част се вдига леко, а врътката в крайно положение застава на 'ебем' страна, което ме навежда на мисълта, че не е нормално. Но май все пак минава някав въздух. Това ли е нормалното положение или не? И още нещо като вдигна 100+ почва да ми тропа шибедаха. Ваште тропат ли? Ако не, то има ли оправия няква? Благодаря ви.
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
и моят се отваря само до там и си мисля, че така трябва да е!
то при това положение се надига само задната част на шибидаха и няма смисъл да се мести цялата кора. това е достатъчно да изсмуква въздуха(при пушене например)
а за лопането моя не се е чувал досега, дори и да е отворен на това положение-леко надигнат назад. при напълно отворен е кофти да се кара бързо-веднъж при 140-150 се разминавам с тир и той позасилил и въздуха направо ме подпря вътре, егати налягането става:)
то при това положение се надига само задната част на шибидаха и няма смисъл да се мести цялата кора. това е достатъчно да изсмуква въздуха(при пушене например)
а за лопането моя не се е чувал досега, дори и да е отворен на това положение-леко надигнат назад. при напълно отворен е кофти да се кара бързо-веднъж при 140-150 се разминавам с тир и той позасилил и въздуха направо ме подпря вътре, егати налягането става:)
11 мнения
• Страница 1 от 1