Монтаж задна чистачка за Е36 компакт?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- quentin
- кандидат ентусиаст
-
Монтаж задна чистачка за Е36 компакт?
Привет колеги,
Гледам няколко различни обяви във форума че се предлагат задни чистачки за компакт.
Аз обаче нито имам такава на компакта, нито имам дупка за нея, нито нищо...
Въпросът ми е, има ли оригинални компакти със задна чистачка и ако да, как по дяволите да си монтирам една и аз(ел. свързването, лостчето и т.н.)
Благодаря
Гледам няколко различни обяви във форума че се предлагат задни чистачки за компакт.
Аз обаче нито имам такава на компакта, нито имам дупка за нея, нито нищо...
Въпросът ми е, има ли оригинални компакти със задна чистачка и ако да, как по дяволите да си монтирам една и аз(ел. свързването, лостчето и т.н.)
Благодаря
Ако не става с газ, пробвай с повече газ...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Монтаж задна чистачка за Е36 компакт?
За какво ти е?
Компакта е без чистачка просто защото не му трябва според мен.
Задния джам не се цапа когато караш в дъжд примесен с кал по нашите улици, единствено при силен снеговалеж е гадно че за малко време като я оставиш някъде понатрупва по джама и трябва да го чакаш да се стопи ако не ти се цапат ръцете.
Но за метка на това нагревателя е като скара, по някога си мисля че може да си изпържиш яйца на него
Иначе да има фабрично задна чистачка.
Компакта е без чистачка просто защото не му трябва според мен.
Задния джам не се цапа когато караш в дъжд примесен с кал по нашите улици, единствено при силен снеговалеж е гадно че за малко време като я оставиш някъде понатрупва по джама и трябва да го чакаш да се стопи ако не ти се цапат ръцете.
Но за метка на това нагревателя е като скара, по някога си мисля че може да си изпържиш яйца на него

Иначе да има фабрично задна чистачка.

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Най-лесният начин е да си купиш третата врата с чистачка и с трети стоп, няма да ти излезе скъпо
ако намериш и същият цвят ще си ОК. След това ще ти трябва нов лост за чистачките, ако искаш пръскалка ще трябва да прекараш и течноста за миене...... Както е писал колегата смисълът е никакъв, на компакта ми съм я пускал 1-2 пъти.

- quentin
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря пичове.
И аз не съм притупал за тая чистачка, ама се замислих поради постоянното желание за ъпгрейди...
Определено се отказвам.
И аз не съм притупал за тая чистачка, ама се замислих поради постоянното желание за ъпгрейди...
Определено се отказвам.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Мисли за по смислени неща, като борд, хубаво окачване, дискове отзад(ако нямаш), спирачки, по як мотор хубав салон, шпер и яко газ.

- quentin
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Мисли за по смислени неща, като борд, хубаво окачване, дискове отзад(ако нямаш), спирачки, по як мотор хубав салон, шпер и яко газ.

Като каза борд...Аз понеже съм с часовник и искам да сложа борд, ама не знам имам ли датчик за темп изобщо, нямам ли, ако нямам и сложа допълнително, как да му прекарам кабелите и дали трябва нещо допълнително да се монтира, имаш ли идея?
6 мнения
• Страница 1 от 1