Инжектори за е36м40б18 93год. седан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- santo3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 м43
Инжектори за е36м40б18 93год. седан
Колеги знам, че много от вас са изтърбушили вече този двигател и са го заменили с далеч по- добрите му по-нови събратя.
В тази връзка исках да помоля ако някой има някакви инжектори за цитирания по-горе автомобил и не са му нужни, да ми помогне с тях.
В момента съм с газова уредба и явно газта е задръстила яко моите, та затова ако някой има излишни, бих се възползвал от възможността да ги до използвам, докато не сдадат багажа и те.
Предварително благодаря, с пожелание за весели празници.
В тази връзка исках да помоля ако някой има някакви инжектори за цитирания по-горе автомобил и не са му нужни, да ми помогне с тях.
В момента съм с газова уредба и явно газта е задръстила яко моите, та затова ако някой има излишни, бих се възползвал от възможността да ги до използвам, докато не сдадат багажа и те.
Предварително благодаря, с пожелание за весели празници.
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Re: Инжектори за е36м40б18 93год. седан
Колега, извади си инжекторите и ги дай да ги почистят с ултразвук. Ефекта е поразяващ. Между другото е хубаво от време на време да се покарва и на бензин 

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
ivopicha написа:Колега, извади си инжекторите и ги дай да ги почистят с ултразвук. Ефекта е поразяващ. Между другото е хубаво от време на време да се покарва и на бензин
Да наистина колегата е прав. Пускай ги на ултразвукова вана и стават като нови и после добавка за инжекцион и от време на време си трябва пак каране на бензин

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- santo3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 м43
Мерси за съветите колеги...
4 мнения
• Страница 1 от 1