Симптоми на заминал дебитометър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Симптоми на заминал дебитометър
Колеги какви са симптомите на заминал дебитометър ?! Колата е м42 двигател оборотите ми играят рязко и отчетливо и са под 850 мисля , че беше нормалното... Няма мощност като преди , като подам газ се едно се чуди колата какво да прави и изведнъж започва да набира .. разхода ми го е качила малко . Одеве махнах буксата на дебитометъра (още е девствен
не е отварян) и оборотите отидоха на 1500 се заковаха , но не съм е карал така на място.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Симптоми на заминал дебитометър
Angelov91 написа:Колеги какви са симптомите на заминал дебитометър ?! Колата е м42 двигател оборотите ми играят рязко и отчетливо и са под 850 мисля , че беше нормалното... Няма мощност като преди , като подам газ се едно се чуди колата какво да прави и изведнъж започва да набира .. разхода ми го е качила малко . Одеве махнах буксата на дебитометъра (още е девственне е отварян) и оборотите отидоха на 1500 се заковаха , но не съм е карал така на място.
Няма твърди признаци, по-които да кажеш, че е той. Бях писал в една тема наскоро с обяснения и осцилограми кога е заминал. Това, че ти играят оборотите не е от него.
2 мнения
• Страница 1 от 1